шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 158 моделей:
| Nivea Скинути все
Дезодорант-антиперспірант Nivea Перлинна Краса, кульковий, 50 мл
Антиперспірант Nivea Невидимий захист, кульковий, 50 мл (82995)
Дезодорант-антиперспірант Nivea Men Чорне та біле Невидимий Extra, 50 мл (
Антиперспірант Nivea Men Активна свіжість, 50 мл (82808)
Дезодорант-антиперспірант Nivea Men Ultra Titan з антибактеріальним ефекто
Дезодорант-антиперспірант Nivea Men Ultra, роликовий, 50 мл
Дезодорант-антиперспірант Nivea Men Ultra Carbon, кульковий, 50 мл
Дезодорант-антиперспірант Nivea Перлинна Краса, спрей, 150 мл (83731)
Дезодорант-антиперспірант Nivea Invisible Pure Невидимий захист, 150 мл
Дезодорант спрей антиперспірант Nivea Original Невидимий захист для чорног
Антиперспірант Nivea Свіжий апельсин, 150 мл
Дезодорант-антиперспірант Nivea Чорне та Біле Невидимий Ultimate Impact, 1
Дезодорант-антиперспірант Nivea Men Срібний захист, спрей, 150 мл (82959)
Антиперспірант Nivea Men Інтенсивна свіжість спрей 150 мл
Антиперспірант Nivea Men Активна свіжість спрей 150 мл
Дезодорант-антиперспірант Nivea Men Ultra Carbon, спрей, 150 мл
Дезодорант-антиперспірант Nivea Men Silver Срібний захист із іонами срібла
Компанія Nivea багатьох років завоювала славу і широку популярність в якості високоефективного виробника засобів по догляду за тілом. Дезодорант-антиперспірант підкорює не тільки своїм свіжим і невимушеним ароматом, але і можливістю позбутися неприємного запаху за лічені секунди. У складі дезодоранту присутні активні компоненти, допоможуть регулювати рівень потовиділення і продовжать відчуття свіжості на 48 годин. Морські мінерали допоможуть вам почувати себе більш комфортно, впевнено і захищено незалежно від обставин, в яких ви опинитеся. Не менш важливим вважається і той факт, що в складі дезодоранту немає спирту, консервантів і барвників, а значить на шкірі не залишиться небажаних запалень і почервоніння. Спосіб застосування:Рівномірно нанесіть під пахвами і не одягайтеся, поки дезодорант не висохне. Не використовуйте на пошкоджених або роздратованих ділянках шкіри. Склад:Aqua, Alcohol Denat., Aluminum Chlorohydrate, PEG-8, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Silver Citrate, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Octyldodecanol, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin , Eugenol, Benzyl Alcohol.
Дезодорант-антиперспірант Nivea Енергія свіжості Спрей 150 мл 400600000794
Чому варто віддавати перевагу Дезодоранту-антиперспіранту «Енергія свіжості 48 годин»? Відповідь на це питання досить проста! Вся справа в тому, що в його складі міститься цілюща енергія лемонграсса, яка день у день здатна подарувати відчуття свіжості, чистоти і впевненості в собі. У складі доглядючого за шкірою засобу від торгової марки Nivea міститься особлива інноваційна формула, яка наділена здатністю контролювати рівень потовиділення, а також позбавити від неприємного запаху на весь день. Крім того, що засіб наділений прекрасним освіжаючим ароматом, він також має ряд інших особливостей. Дезодорант досить швидко висихає не полишаючи відчуття липкості на шкірі. Крім того, його використання не призводить до появи слідів на чорному одязі. Навіть після закінчення робочого дня на шкірі залишається приємний легкий аромат. Засіб протестовано дерматологами, не викликає алергії і економічний у використанні. Склад: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Isoceteth-20, Para num Liquidum, Butylene Glycol,GlycerylIsostearate,Parfum,Cymbopogon Citratus Extract, Persea Gratissima Oil, PEG- 150 Distearate, Propylene Glycol, Geraniol.
Антиперспірант Nivea deo Свіжа вишня 150мл 4006000009124
Антиперспірант NIVEA свіжа вишня має неймовірний аромат, дарує відчуття свіжості шкіри, яке триває значно довше, ніж кілька годин. 48 годин надійного захисту від поту та запаху з турботою про вашу шкіру. Особливості продукту Дарує свіжий аромат соковитої вишні Надійний 48-годинний захист із турботою про вашу шкіру Відчуйте унікальну формулу NIVEA INFINIFRESH: тривалий ефект свіжості, який активно бореться з бактеріями, що викликають запах Протестовано під дерматологічним контролем Відкрийте для себе тривалу свіжість, усуньте неприємний запах і отримайте надійний захист 48 годин. Секрет криється в унікальній формулі NIVEA INFINIFRESH. Завдяки своїй антибактеріальній силі, він не тільки маскує запах, але й усуває бактерії ще до того, як може виникнути неприємний запах. Відчуйте свіжий аромат вишні, що заряджає енергією. І отримайте захист із турботою про вашу шкіру. Містить 0% етилового спирту.
Дезодорант-антиперспірант Nivea Men Екстремальна свіжість із ментолом Спре
Скориставшись один раз дезодорантом-антиперспірантом «Екстремальна свіжість 48 годин» ви повинні підготувати себе до відчуття свіжості і захищеності на весь день. Засіб спеціально розроблено для тих чоловіків, які не сидять на одному місці, а щодня мають намір підкорювати все нові і нові вершини складі дезодоранту присутні натуральні морські мінерали, які не тільки блокують неприємні запахи, але і створюють відчуття свіжості і чистоти. Зручний флакон з розпилювачем діє локально саме в тому місці, де це потрібно найбільше. Досить одного натискання, щоб забезпечити всю поверхню шкіри необхідної свіжістю. Засіб протестовано дерматологами і підходить для щоденного використання. Склад: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Coumarin, Geraniol, Parfum.
Дезодорант Nivea Men Чорне та Біле Невидимий Original Спрей-антиперспірант
Дезодорант-спрей «Невидимий захист для чорного і білого» залишає білих слідів на чорному одязі і жовтих на білій. Вся справа в тому, що причиною появи таких плям є залишки солей антиперспіранти, які присутні в багатьох гігієнічних засобах по догляду за тілом. Nivea for Men Invisible for Black & White Power Deodorant Spray містить інноваційну формулу, яка розчиняє солі алюмінію в водної емульсії. Дезодорант володіє теплим мужнім деревним ароматом, в якому відчуваються цитрусові нотки. Крім цього, його склад позбавлений барвників і спирту, завдяки чому його можна використовувати для догляду навіть за чутливою шкірою і не переживати про те, що з'являться роздратування або почервоніння. Також ви отримаєте комплексний захист від неприємного запаху і відрегулюєте процес потовиділення. Спосіб застосування:Перед вживанням добре струсити. Розпорошувати в область пахв з відстані 15 см. Не наносити на пошкоджену або роздратовану шкіру. Дати повністю висохнути. Склад:Butane, Aqua, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Butyloctanoic Acid, Propylene Glycol, Cetyl PEG/PPG- 10/1 Dimethicone, Sorbitan Trioleate, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Geraniol, Parfum.
Дезодорант Nivea Men Чорне та Біле Невидимий Fresh Спрей 150мл 40060000266
Носіть чорний або білий одяг - неважливо, адже він залишатиметься в ідеально чистому стані навіть у зоні пахв! Весь секрет - у використанні кулькового дезодоранту-антиперспіранту, створеному виключно для чоловіків відомим косметичним брендом Nivea. Засіб дозволяє носить ваші улюблені речі та почуватися абсолютно впевнено. Засіб дозволяє носить ваші улюблені речі та почуватися абсолютно впевнено. Антиперспірант Чорне та біле Невидимий Fresh не залишає білих слідів на чорному, а жовтих – на білому, адже він допомагає регулювати потовиділення. Крім того, засіб бореться з неприємним запахом і дозволяє насолоджуватися свіжістю протягом дня.  Склад: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Isoceteth-20, Paraffinum Liquidum, Butylene Glycol, Glyceryl Isostearate, Laureth-7 Citrate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, PEG-150 Distearate, Linalool, Geraniol, Coumarin.
Антиперспірант Nivea Men Чорне та Біле Невидимий Extra Спрей 150мл 4006000
Формула антиперспіранта" Чорне та біле Невидимий Extra" забезпечує сильний та тривалий захист від поту та дарує відчуття свіжості на цілий день. Не залишає білих слідів на чорному одязі, запобігає появі жовтих плям на білому одязі. Дезодорант-антиперспірант" Чорне та біле Невидимий Extra" забезпечує захист від запаху на 48 годин. Не містить етилового спирту. Не містить озоноруйнівних речовин. Дерматологічно протестовано. Склад: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Isoceteth-20, Parafinum Liquidum, Butylene Glycol, Glyceryl Isostearate, Laureth-7 Citrate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, PEG , Benzyl Alcohol, Linalool, Geranlol, Citronellol.
Дезодорант-антиперспірант Nivea Чорне і біле Невидимий Extra, кульковий, 5
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дезодоранти Nivea. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити дезодорант Nivea в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на дезодоранти Nivea. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія