искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 35 моделей:
| Turtle Wax Сбросить все
Водозгін Turtle Wax Силіконовий (X628) X628
Водозгін силіконовий 280х200 Turtle Wax, це зручний силіконовий скребок-водозгін з прогумованим руків'ям, призначений для видалення крапель води з різних поверхонь - лакофарбового покриття, скла, дзеркал та інших гладких поверхонь. Скребок виготовлений із міцного високоякісного пластику. Рукоятка має анатомічну форму для комфортного використання, а також гумову вставку, для надійної фіксації навіть у мокрій руці. Робоча поверхня виготовлена з високоякісного очищеного прозорого м'якого силікону, який не втрачає еластичність навіть за низьких температур довкілля, що гарантує відсутність механічних пошкоджень оброблюваної поверхні. Зона контакту силікону зі склом має V-подібний профіль для гарантії 100% прилягання до поверхні.  Переваги:  Високоякісний силікон для довготривалого використання. Зручне прорезинене руків’я.  Спеціальна форма робочої зони для максимального прилягання до поверхні.  Зручний розмір для малих та великих поверхонь – 28х20.
Щітка Turtle Wax для очищення текстильного салону (X2511td) X2511td
Щітка для очищення текстилю 70х50 Turtle Wax - зручна щітка для глибокого чищення килимків, текстильної оббивки автомобіля та побутового використання. Зроблена з міцної основи з гумовими вставками, завдяки чому щітка не вислизає з рук навіть під час роботи з мильною водою або іншими засобами. Жорстка і водночас м'яка щетина, хвилястої форми, чудово дістає навіть застарілий бруд з текстильних і велюрових поверхонь. Чудово працює з пінними, сухими та мокрими очисниками салонів. Спеціальна вигнута форма щітки забезпечує щільне прилягання до внутрішніх кутів сидінь при чищенні.  Переваги Щітка для очищення текстилю 70х50 Turtle Wax: Міцна основа з гумовими вставками. Унікальна вигнута форма для доступу до складних важкодоступних місць. Оптимальний розмір 7х5 см. Висока якість матеріалів і надійна фіксація щетини забезпечують довготривале використання. Зберігання та догляд: не допускайте зберігання під прямими сонячними променями.
Щітка Turtle Wax для очищення колісних дисків 360° (X342) X342
Виконана зі зносостійких матеріалів щітка для очищення дисків 360° Turtle Wax допомагає підтримувати охайний зовнішній вигляд коліс. Завдяки унікальній системі розташування щетинок, щітка для миття колісних дисків відмінно справляється із забрудненнями у важкодоступних місцях. Зручне захоплення аксесуара забезпечує ергономічної форми ручки із пластику.  Щітка для чищення колісних дисків виконана з термопластичних еластомерів, гуми та пластику. Використані у виробництві матеріали стійкі до механічних пошкоджень, зносу, стирання. Це пристосування має необмежений термін служби. Щітка для миття коліс Turtle Wax підходить для роботи з такими видами дисків і ковпаків: Алюмінієві. Титанові. Штамповані. Пофарбовані. Середньої жорсткості щетина не залишає подряпин та інших помітних пошкоджень на оброблюваній поверхні. Виріб можна застосовувати для видалення пилу від гальмівних колодок, плям бітуму, осаду від дорожніх реагентів та інших забруднень.
Водозгін Turtle Wax великий (жорсткий) (X496td) X496td
Водозгін великий жорсткий (ракель) 310х100 Turtle Wax призначений для швидкого видалення води з кузова та вікон автомобіля після мийки. Значно зменшує час і зусилля на сушіння (у порівнянні з сушкою ганчірками). Одним помахом руки, ви зітрете воду, перш ніж вона встигне висохнути та залишити плями на покритті. Жорстка ручка для контролю рухів та товста силіконова двостороння смужка залишать поверхню сухою за один прохід. Руків’я спеціально зроблене широким для надійного хвату та запобіганню втомлюваності кисті руки під час використання.  Переваги:  Жорстка конструкція для контролю рухів та прилягання силікону по всій довжині.  Довжина 310 мм для швидкого прибирання води з великих поверхонь.  Розміри 31х10х5 см.  Товсте двостороннє силіконове лезо для щільного прилягання до корпусу авто.  Не залишає на оброблених поверхнях плями або смуги, гарантує ідеальну чистоту за один прохід. Універсально підходить для лакофарбових покритя.
Щітка для легкого очищення колісних дисків 360° TURTLE WAX (60х60х270м
Легко видаляє будь-яку бруд, навіть в самих важкодоступних куточках колісних дисків. Ідеально працює з очищувачем дисків Turtle Wax. Дозволяє не бруднити руки при митті дисків і легко справлятися з забрудненнями будь-якої складності.
Щітка для чищення салону (текстилю) 50х70 TURTLE WAX [X2511TD]
Щітка для очищення текстильного салону Turtle Wax
Щітка для очищення текстильного салону Turtle Wax Upholstery Reviver X2511
Щітка для очистки текстилю Turtle Wax 50х70 1 шт
Щітка для очищення текстильного салону TURTLE WAX X2511TD
Щетка для очистки текстильного салона Turtle Wax Upholstery Reviver 65 x 4
Щітка для очистки текстилю 50 х 70 cм Turtle Wax 1 шт (5018857009195)
Щітка для очищення текстильного салону Turtle Wax
Скребок для угону води 21см TURTLE WAX [X628]
Силіконовій згін для надлишків води Turtle Wax
Водозгін Turtle Wax силіконовий 285 х 210 мм X628
Шкребок для згону води TURTLE WAX силіконовий 280 мм х 200 мм (X628)
Силіконовий згін для надлишків води Turtle Wax 28,5 x 21 см (X628)
Щітка для легкого очищення колісних дисків 360° Turtle Wax
Щітка Turtle Wax 360° для очищення колісних дисків 25х7х7 см X342
Водозгін силіконовий 280 х 200 мм Turtle Wax 1 шт (5018857003490)
Щітка для миття дисків та ковпаків TURTLE WAX (X342)
Силіконовий згін для надлишків води
Щітка для легкого очищення колісних дисків Turtle Wax Wheel 360° (X342)
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на щетки и скребки Turtle Wax. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить щетки и скребки Turtle Wax в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на щетки и скребки Turtle Wax. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История