шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Об'єм
Матеріал
Додатково
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
2E Каністра автомобільна 2E 20 л, метал, 0.8мм, червоний (2E-JCM20H) 2E-JC
+ 23 грн бонус, Об`єм - 20 л, Матеріал - метал, Рідина - бензин, дизель, олива, Тип кришки - нарізна пробка, Особливості - з лійкою, горизонтальні, Товщина стінок - 0.8 мм, Товщина дна - 0.8 мм, помаранчевий, Вага - 3.1 кг
Каністра для палива 2E JCM20V 20 л (2E-JCM20V) 2E-JCM20V
Neo Tools 11-561
Каністра для палива 20 л. Продукт виготовлений із пластику високої міцності. Носик забирається всередину каністри, що полегшує зберігання та допомагає зберегти виріб у чистоті. Придатна для заливання та зберігання рідкого палива на АЗС (містити відповідне маркування).
WINSO Каністра автомобільна WINSO 10л (165100) 165100
+ 57 грн бонус, Об`єм - 10 л, Матеріал - метал, Рідина - бензин, дизель, вода, олива, Тип кришки - кришка з важелем, Особливості - вертикальні, Товщина стінок - 0.8 мм, Товщина дна - 0.8 мм, зелений
Lavita Каністра автомобільна Lavita металева (KM1010) KM1010
+ 59 грн бонус, Об`єм - 10 л, Матеріал - метал, Рідина - бензин, дизель, Тип кришки - кришка з важелем, Особливості - вертикальні, Товщина стінок - 0.8 мм, Товщина дна - 0.8 мм, темно-зелений, Вага - 1.9 кг
Almatech DK27
Металева каністра призначена для зберігання та транспортування ПММ. Для забезпечення герметичного закриття каністри передбачено кришку з важелем. Для перенесення каністри на корпусі передбачено посилену ручку.
Neo Tools Каністра автомобільна Neo Tools 20 л, (21-127) 21-127
+ 32 грн бонус, Об`єм - 20 л, Матеріал - пластик, Рідина - бензин, дизель, Тип кришки - нарізна пробка, Особливості - з лійкою, вертикальні, зелений
WINSO Каністра автомобільна WINSO 20л (165200) 165200
+ 72 грн бонус, Об`єм - 20 л, Матеріал - метал, Рідина - бензин, дизель, вода, олива, Тип кришки - кришка з важелем, Особливості - вертикальні, Товщина стінок - 0.8 мм, Товщина дна - 0.8 мм, зелений
Neo Tools NEO 21-127-950
Каністра для палива пластикова з лійкою Sena Premium 5 л
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Польща; Комплектація: З лійкою; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 5; Додатково: Пластикова каністра об'ємом 5 літрів спеціально розроблена для бензину та дизельного палива, для їх транспортування та зберігання. Також підходить для зберігання води, технічних рідин, рідких добрив тощо. Каністра поставляється з гнучким шлангом, що дозволяє відразу заправляти паливо в бак автомобіля.
Каністра для палива пластикова 5 л (43049384) 43049384
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Китай; Комплектація: З лійкою; Гарантія: 12 місяців; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 5; Додатково: Каністра має універсальне застосування, що робить її ідеальною для зберіганняводи та інших нафтопродуктів. Каністра виготовлена ​​із міцного матеріалу, а значить, прослужить вам безвідмовно кілька років. Резервуар оснащений практичною лійкою, що дозволяє швидко та безпечно наливати рідини.
Каністра для палива пластикова 10 л (86509815)
Матеріал: Пластик; Колір: Чорний; Країна виробництва: Китай; Комплектація: З лійкою; Гарантія: 12 місяців; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 10; Додатково: Каністра пластикова призначена для транспортування та тимчасового зберігання рідин та нафтопродуктів. Пластикова каністра виготовлена ​​із поліетилену високої щільності PE-HD. Вони оснащені лійками, які дозволяють зручно заливати паливо. У разі високої температури не заповнюйте більше 3/4 об'єму. Для транспортування та зберігання бензину та інших нафтових рідин. Особливо рекомендується для садівництва, лісового господарства та туризму.
Каністра для палива пластикова 20 л (86509816)
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Китай; Комплектація: З лійкою; Гарантія: 12 місяців; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 20; Додатково: Каністра пластикова призначена для транспортування та тимчасового зберігання рідин та нафтопродуктів. Пластикова каністра виготовлена ​​із поліетилену високої щільності PE-HD. Вони оснащені лійками, які дозволяють зручно заливати паливо. У разі високої температури не заповнюйте більше 3/4 об'єму. Для транспортування та зберігання бензину та інших нафтових рідин. Особливо рекомендується для садівництва, лісового господарства та туризму.
Каністра для палива пластикова з лійкою Sena Premium 10л
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Польща; Комплектація: З лійкою; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 10; Додатково: Пластикова каністра об'ємом 5 літрів спеціально розроблена для бензину та дизельного палива, для їх транспортування та зберігання. Також підходить для зберігання води, технічних рідин, рідких добрив тощо. Каністра поставляється з гнучким шлангом, що дозволяє відразу заправляти паливо в бак автомобіля.
Каністра для палива пластикова з лійкою Sena Premium 20 л
Матеріал: Пластик; Колір: Червоний; Країна виробництва: Польща; Комплектація: З лійкою; Компонування: Вертикальне; Об'єм, л: 20; Додатково: Пластикова каністра об'ємом 5 літрів спеціально розроблена для бензину та дизельного палива, для їх транспортування та зберігання. Також підходить для зберігання води, технічних рідин, рідких добрив тощо. Каністра поставляється з гнучким шлангом, що дозволяє відразу заправляти паливо в бак автомобіля.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   96  

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія