шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 19 моделей:
| Domestos Скинути все
Засіб для чищення універсальний Domestos Свіжість моря 1 л (8720182992680)
Країна-виробник: Україна; Бренд: Domestos; Форма засобу: Гель; Для миття ванних кімнат: Так; Для миття кухонь: Так; Для миття підлоги: Так; Для догляду за унітазом: Так; Склад:
Засіб для чищення універсальний Domestos Свіжість лісу 1 л (8720182992710)
Країна-виробник: Україна; Бренд: Domestos; Форма засобу: Гель; Для миття ванних кімнат: Так; Для миття кухонь: Так; Для миття підлоги: Так; Для догляду за унітазом: Так; Склад:
Універсальний засіб Domestos Хвойна свіжість, 500 мл
Засіб Domestos універсальний, 450 мл
Універсальний засіб для чищення Domestos Свіжість Атлантики 24 години, 2 л
Засіб для чищення Domestos універсальний Свіжість Атлантики 24 години 1л 8
Domestos Свіжість Атлантики - це ефективний універсальний засіб для чищення, який знищує всі відомі мікроби в усьому домі для захисту вашої родини. Завдяки особливій формулі з дезінфекційним ефектом і мийними компонентами виріб максимально відчищає бруд і усуває неприємні запахи. Регулярно використовуйте засіб для постійної чистоти та білизни. Густий, багатофункціональний, економний. Регулярне використання невеликої кількості виробу на мокрій ганчірці або губці у ванній видаляє темні плями та дезінфікує поверхні, запобігаючи повторній появі грибка.
Засіб для чищення Domestos Лимонна Свіжість 24 години Універсальний 1л 871
Unilever — британо-нідерландська компанія, один зі світових лідерів на ринку харчових продуктів й товарів побутової хімії (і навіть парфумерії). Універсальний засіб Domestos ефективно видаляє бруд і вбиває всі відомі мікроби, зокрема ті, що викликають небезпечні захворювання. Густий, багатофункціональний, економний. Регулярне використання невеликої кількості Domestos на мокрій ганчірці або губці у ванній видаляє темні плями та дезінфікує поверхні, запобігаючи повторній появі грибка.
Засіб для чищення Domestos Хвойна свіжість 24 год Універсальний 1л 8717163
Unilever — британо-нідерландська компанія, один зі світових лідерів на ринку харчових продуктів й товарів побутової хімії (і навіть парфумерії). Універсальний засіб Domestos ефективно видаляє бруд і вбиває всі відомі мікроби, зокрема ті, що викликають небезпечні захворювання. Густий, багатофункціональний, економний. Регулярне використання невеликої кількості Domestos на мокрій ганчірці або губці у ванній видаляє темні плями та дезінфікує поверхні, запобігаючи повторній появі грибка.
Універсальний засіб Domestos Свіжість атлантики, 500 мл
Засіб для чищення Domestos Гірський бриз дезінфекційний 750 мл
Універсальний засіб Domestos Лимонна свіжість, 500 мл
Засіб для чищення універсальний Domestos Pink Power 750 мл
Засіб для чищення універсальний Domestos Lemon Freshness 750 мл
Засіб для чищення універсальний Domestos Евкаліптова свіжість 750 мл
Domestos Хвойна свіжість 24 години 1 л Хвойнасвіжість24години1л
Вага, г/Немає|Об`єм, мл/1 л|Бренд/Domestos|Комплектація, шт/1 шт|Матеріал упаковки/Пластик|Застосування/Універсальне|Тип засобу/Гель
Засіб для видалення цвілі Domestos Professional 0.75л 7615400184200
Компанія Diversey завжди залишається на передових рубежах інновацій, спрощуючи життя людей. Ми постійно прагнемо впроваджувати революційні технології в галузі гігієни та чистоти, і наші клієнти з різних галузей довіряють нам у всьому світі. Компанія Diversey є провідним постачальником товарів, систем та послуг у сфері гігієни та чистоти, які включають в себе мийні засоби, збиральну техніку та програми сталого розвитку. Місія ґрунтується на глибокому переконанні в тому, що збереження гігієни та чистоти є важливою складовою життя, і наша робота відіграє ключову роль в системі забезпечення життя. Особливлості: Очищувач на основі хлору ефективно видаляє цвіль та грибок з швів на плитці, надійно прикріплюючись до вертикальних поверхонь. Формула з хлором видаляє плями та одночасно знищує бактерії, роблячи його ідеальним для водостійких поверхонь. Застосування. Спосіб застосування надзвичайно простий - перед використанням потрібно струснути пляшку і рівномірно нанести засіб на поверхню. Потім залишити на 5 хвилин і ретельно змити водою.
Засіб для миття та дезінфекції Domestos Prof Цитрус 5л 7615400179756
Універсальний мийний засіб з ароматом Хвої з дезінфекційним ефектом для миття підлоги, туалету, раковин, ванн, стоків. Застосування нерозбавленим: Унітаз: нанесіть засіб під обідок унітаза (близько 80 мл). Для максимального ефекту залиште на ніч. Раковини та ванни: нанесіть засіб на поверхню та обробіть за допомогою щітки. Через 5 хвилин ретельно змийте. Зливи та водостоки на кухні та у ванній: налийте засіб в зливний отвір, залиште на 5 хвилин, потім промийте водою. Застосування розведеним: Підлоги та робочі поверхні: 4 ковпачки засобу на 5 л води. Не використовуйте нерозбавленим для миття підлог. Кахель: 4 ковпачки засіб на 5 л води. Змочіть губку в розчині та обробіть кахель. Губки для миття посуду: промийте в спеціальному розчині з дезинфікуючим ефектом: 2 ковпачки засіб на 3 літри води.
Засіб для миття та дезінфекції Domestos Prof Хвойна свіжість 5л 7615400179
Універсальний мийний засіб з ароматом Хвої з дезінфекційним ефектом для миття підлоги, туалету, раковин, ванн, стоків. Застосування нерозбавленим: Унітаз: нанесіть засіб під обідок унітаза (близько 80 мл). Для максимального ефекту залиште на ніч. Раковини та ванни: нанесіть засіб на поверхню та обробіть за допомогою щітки. Через 5 хвилин ретельно змийте. Зливи та водостоки на кухні та у ванній: налийте засіб в зливний отвір, залиште на 5 хвилин, потім промийте водою. Застосування розведеним: Підлоги та робочі поверхні: 4 ковпачки засобу на 5 л води. Не використовуйте нерозбавленим для миття підлог. Кахель: 4 ковпачки засіб на 5 л води. Змочіть губку в розчині та обробіть кахель. Губки для миття посуду: промийте в спеціальному розчині з дезинфікуючим ефектом: 2 ковпачки засіб на 3 літри води.
Засіб для чищення універсальний Domestos Рожевий шторм 1 л (8714100916216)
Країна-виробник: Україна; Бренд: Domestos; Форма засобу: Гель; Для миття ванних кімнат: Так; Для миття кухонь: Так; Для миття підлоги: Так; Для догляду за унітазом: Так; Склад: 5% гіпохлорит натрію, Неіоногенні поверхнево-активні речовини, Мило, Віддушка; Об'єм, л: 1; Спосіб застосування: Унітаз: нанесіть засіб під обід унітазу і залиште на ніч. Раковини та ванни: нанесіть на поверхню та обробіть за допомогою щітки, змийте через 2-3 хвилини.Зливи та водостоки на кухні та у ванній: налийте в зливний отвір для дезінфекції та усунення неприємних запахів. Кахель: налийте засіб на губку та обробітьза її допомогою кахель

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на універсальні мийні засоби Domestos. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити універсальний мийний засіб Domestos в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на універсальні мийні засоби Domestos. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія