шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Очистити параметри підбору

Каталог /

Обладнання для ресторанів і кафе Klarstein

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 51 моделей:
| Klarstein Скинути все
Винна шафа Klarstein Bellevin 6 Uno Black
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Клас енергоспоживання E - Колір Чорний - Кількість пляшок 6 - Кількість температурних зон 1 - Модель Bellevin 6 Uno Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein HEA-Frosty
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Чорний - Особливості Зміна напрямку відкривання дверей - Модель HEA-Frosty Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein HEA
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Чорний - Особливості Зміна напрямку відкривання дверей Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Bellevin 8 Uno
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Клас енергоспоживання G - Колір Чорний - Кількість пляшок 8 - Кількість температурних зон 1 - Модель Bellevin 8 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein MKS-13
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Клас енергоспоживання F - Ширина 38 см - Глибина 44.5 см - Висота 47 см - Колір Чорний - Модель MKS13 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Shiraz 18 Slim Uno Black
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Чорний - Кількість температурних зон 1 - Модель Shiraz 18 Slim Uno Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein HEA Brooklyn36
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Чорний Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Beersafe L
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Клас енергоспоживання E - Колір Сріблястий - Особливості Зміна напрямку відкривання дверей Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Beersafe M
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Клас енергоспоживання C - Колір Сріблястий Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Shiraz 18 Slim Uno White
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Білий - Особливості Антивібраційний компресор - Модель Shiraz 18 Slim Uno Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein HEA BeersafeL Onyx
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Чорний Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein HEA13 Poplife46 R
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Червоний Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Hea3 Reserva 8 Slim Uno
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Чорний - Кількість пляшок 8 - Кількість температурних зон 1 - Модель Reserva 8 Slim Uno Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Vinovilla 7 (HEA3VINOVILLA7BK)
Характеристики продукту - Виробник Klarstein Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Coachella 50 Onyx
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Чорний - Модель Coachella 50 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Vinovilla 7 (HEA3VINOVILLA7WHT)
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Білий - Кількість пляшок 7 - Кількість температурних зон 1 - Функції Зміна напрямку відкриття дверцят - Модель Vinovilla 7 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein HEA BeersafeXXL
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Сріблястий - Модель HEA-Beersafe-XXL Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein HEA BeersafeL
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Сріблястий - Модель HEA-beersafe-l Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein HEA3 Vinamour19
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Сріблястий - Кількість температурних зон 1 - Особливості Антивібраційний компресор Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Coachella 60 Onyx
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Білий - Модель Coachella 60 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Coachella
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Чорний - Модель Coachella Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Coachella 50 Black
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Сірий - Модель Coachella 50 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Hea3 Vinamour 32 Uno
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Сірий - Модель Vinamour 32 Uno Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Винна шафа Klarstein Beersafe XXL Crystal White
Характеристики продукту - Виробник Klarstein - Колір Білий - Модель Beersafe XXL Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Попередня   Наступна
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на обладнання для ресторанів і кафе Klarstein. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити обладнання для ресторанів Klarstein в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на обладнання для ресторанів і кафе Klarstein. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія