шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Обслуговування
Приготування
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 207 моделей:
| тріска Скинути все
Щепа бука для горячего копчения (1дм3) 92-1051beech
Щепа бука для горячего копчения (1дм3) – идеальный вариант для копчения различного вида мяса, рыбы и овощей. Она придает ингредиентам немного особый аромат и приятный оттенок. Это простой и надежный способ порадовать себя и свою семью любимыми блюдами.Щепа регулярно применяется в пищев...
Щепа дуба для горячего копчения Дід Коптенко (1кг) 235-1001oak
Дуб на сегодняшнее время считается самым популярным деревом для копчения. Щепа из дуба отлично подходят для копчения мясной продукции. Дубовые щепа станут идеальным материалом для копчения свиного окорока, сала, говядины и дичи.Как выбрать нужную породу для копчения?Универсальной для копчен...
Щепа бука для горячего копчения Дід Коптенко (1кг) 235-1001beech
Бук считается одним из самых популярных типов дерева для изготовления щепов. Щепы используются многими пользователя как в индивидуальном, так и массовом производстве. Именно бук отлично подходит для копчения мяса, при этом очень надежно работает ко всем видам оболочек.Как выбрать нужную породу...
Тріска Weber для копчення до птиці, 700 г (17833) 17833
Суміш для копчення з різних порід листяних і фруктових дерев додасть особливий солодкуватий аромат стравам з курячої грудки або запіканню індички та качки цілком. Для приготування неперевершеної страви вам потрібно лише розмочити тріску у воді, покласти її на вугілля або спеціальний контейнер для копчення та трохи зачекати поки страва набереться аромату диму. Зробіть страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски Weber. Поставляється в зручному пакеті з застібкою.
Щепа для копчення дубова 1 кг.
Дубова щепа чудово підходить для копчення м’яса, сала та ковбас. Деревина дуба дуже щільна, тверда і міцна, що дозволяє створювати густий дим при тлінні. Крім цього, дубова щепа надає продукту копчення золотаво-коричневого відтінку. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення букова 1 кг.
Букова щепа – це класика для м’яса та ковбас. Ця щепа разом із фруктовою користується популярністю у більшості м’ясокомбінатів. Букова щепа є одним із найкращих серед усіх різновидів деревини для копчення. Саме в щепі бука найменший вміст смол. Вони дають копченостям приємний червоно-коричневий колір. Найбільше ця щепа підходить для холодного копчення м’яса та ковбас. Так само її можна застосовувати як основу для приготування риби та сиру, щоб надати хороші смакові властивості та гарний відтінок. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення вільхова 1 кг.
Вільхова щепа – чудовий варіант для копчення риби, м’яса, птиці, сиру. По суті це універсальна щепа, яка найчастіше використовується при гарячому копченні безлічі продуктів. Вона надасть продукту золотаво-жовтогарячий колір, пряний аромат і трохи терпкості. Чудово поєднується із фруктовими породами. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення яблуня 1 кг.
Щепа з яблуні підходить для копчення сала, баликів та м’ясо-ковбасних виробів, а також овочів, фруктів та морепродуктів. Добре поєднується з буком або вільхою, що надає копченостям ще більш приємний аромат і апетитний жовто-янтарний відтінок скоринки. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Щепа для копчення черешня 1 кг.
Щепа з черешні застосовується для копчення м’ясної продукції та м’яса птиці гарячим способом. Добре поєднується з буком або вільхою, що надає копченостям ще більш приємний аромат і апетитний червоно-рубіновий відтінок скоринки. Фракція щепи 6-10 мм. Фасування – по 1 кг.
Дерев'яна тріска з гікорі ROSLE, 750 г (25103) 25103
Дерев'яна тріска з бука ROSLE, 750 г (25104) 25104
Дерев'яна тріска з яблуні ROSLE, 750 г (25106) 25106
Дерев'яна тріска з вишні ROSLE, 750 г (25105) 25105
Тріска для копчення Smoke House Вільха (SHCO)
Тріска для копчення Smoke House мікс Вільха + Черешня (SHCOC)
Тріска для копчення Smoke House Бук (SHCB)
Тріска для копчення Smoke House Яблуня (SHCA)
Тріска для копчення Smoke House Черешня (SHCC)
Тріска для коптилки DV - бук 400 г 1 шт.
Тріска для коптилки DV - вільха 400 г 1 шт.
Щепа для копчення бук фракція 4*6*3 мм 0.5 кг ( щб05)
Тріска для копчення "Вільха" 1 кг.
Тріска для копчення Fumer
Тріска для коптилки DV - яблуня 400 г 1 шт.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   9  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на аксесуари для грилів і барбекю. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити аксесуар для грилів в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на аксесуари для грилів і барбекю. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія