шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 100 моделей:
| крем Скинути все
Шампунь-крем Farmona Radical зміцнюючий від випадання волосся, 200 мл (590
Аква-крем для волосся Dr.Sante Hyaluron Hair Deep hydration Глибоке зволож
Набір для випрямлення волосся IL Salone Milano Semi Permanent Straightenin
L’Oréal Paris Elseve Dream Long крем для пошкодженого волосся 200 мл
L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд L’Oréal Paris Elseve Dream Long. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: має відновлювальний ефект зміцнює корені волосся надає привабливого блиску забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Крем L'Oreal Paris Elseve Повне Відновлення 5 Стоп Пошкодження для ві
Пошкоджене волосся?  1 Рішення проти 5 ознак пошкодженого волосся* Наш крем для реконструкції пошкодженого волосся з 8% відновлювального концентрату з кератином, для догляду за пошкодженим волоссям. Він відновлює, захищає, зміцнює волосся і бореться з 5 ознаками пошкодженого волосся:  Сухість на дотик Ламкість  Жорсткість Зневоднення Посічені кінчики  * 5 ознак пошкодженого волосся - 1 лінійка для догляду за волоссям від Elseve. Використання: Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість на вологе або сухе волосся. Не змивати.  Для кращого ефекту використовуйте всю лінійку засобів для догляду за волоссям Elseve "Повне відновлення 5". Склад: Aqua / Water, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Phenyl Trimethicone, Amodimethicone, Phenoxyethanol, Steareth, 20, Acetic Acid, Ppg, 1 Trideceth, 6, Trideceth, 5, Trideceth, 10, Polyquaternium, 37, Chlorhexidine Digluconate, Calendula Officinalis Flower Extract, Dimethiconol, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Propylene Glycol, 2, Oleamido, 1, 3, Octadecanediol, Alpha, Isomethyl Ionone, Geraniol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C210808/1).
Syoss Oleo Intense крем на основі олійки для блиску та шовковистості волос
Syoss Oleo Intense, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Бальзам для волосся Syoss Oleo Intense забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування усуває механічне та хімічне пошкодження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує волоссю сяючий блиск доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків дарує волоссю шовковистість і здоров’я Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Одеколон для собак Espree Coconut Cream Cologne з ароматом кокосу, 118 мл
Кремовий кокосовий одеколон для собак Нейтралізує неприємні запахи Залишає приємний кокосу Надає шерсті шовковистості Містить органічне алое вера Без тестів на тваринах Ніжна для цуценят формула Виготовлено з інгредієнтів високої якості Без барвників Безпечно використовувати з засобами від комах Ніжний відновлювальний спрей-одеколон, використовуйте за бажанням для створення приємного аромату тривалої дії та досягнення антистатичного ефекту. Застосування:  Побризкайте на вологу чи суху шерсть та дайте висохнути. Зберігати в недоступному для дітей та тварин місці.
Bioderma ABC Derm Babysquam крем для дітей проти шелушіння на шкірі голови
Bioderma ABC Derm Babysquam, 40 мл, Проблеми зі шкірою голови для дітей
Зміцнюючий крем для волосся НД Bonacure Fibre Force 500 мл 4045787443516
Особливість продуктів цієї серії в тому, що в їхній основі - інноваційна формула Bond Connector, яка проводить реконструкцію відсутніх зв'язків у структурі волосся і відновлює його цілісність. Бренд Schwarzkopf Professional вже не перший рік радує косметичними засобами, які істотно покращують стан волосся. Локони, завдяки використанню такої крем - маски, стають більш еластичними, гладкими і блискучими. Застосовуючи таку маску ви зможете провести високоефективну терапію ослабленого, пошкодженого термічним і хімічним впливом, а також схильного до агресивного впливу сонця волосся.
Крем-бальзам O'Berig Мигдалево-молочний з медом, зволожуючий, для всіх тип
Крем-шампунь O'Berig Мигдалево-молочний з медом, зволожуючий, для всіх тип
Маска-крем Fortesse Professional Volume & Boost Об'єм, для тонкого волосся
Крем Сульсена Стимулін, 200 мл
Шампунь Le Petit Olivier Hair Care Range, для нормального волосся, солодки
Крем-маска Botanic Leaf Глибоке відновлення та живлення для пошкодженого в
Спрей Le Petit Olivier Hair Care Range, для нормального волосся, мигдаль т
Крем-маска Kayan Professional Rich Oil Creamyдля сухого та пошкодженого во
Крем-маска для сухого та пошкодженого волосся B2Hair Collagen Hydro 1 л
Маска-крем Fortesse Professional Volume & Boost Об'єм, для тонкого волосся
Шампунь-крем з кератином Interapothek, 500 мл (8430321009994)
Маска для нормального та сухого волосся IL Salone Milano Iconic Cream, 500
Крем-кондиціонер Tigi Bed Head Ego Boost Leave-In Conditioner незмивний дл
Schwarzkopf Зміцнюючий крем для волосся ВС Bonacure Fibre Force 500 мл (40
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Крем-бальзам для локонів зволожувальний OSiS Bounty Balm 150 мл (404578793
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія