шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Сонцезахисний фактор
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 12 моделей:
| Collistar Скинути все
Сонцезахисне молочко для тіла Collistar Special Perfect Tanning SPF 30, 20
Сонцезахисне молочко для тіла Collistar Special Perfect Tanning SPF 50, 20
Зволожувальний двофазний спрей після засмаги Collistar Special Perfect Tan
Зволожувальний спрей для засмаги Collistar Special Perfect Tanning SPF 30,
Сонцезахисний крем для обличчя та тіла Collistar Special Perfect Tanning S
Сонцезахисне молочко для обличчя та тіла Collistar Tanning Moisturizing Mi
Суха олія для інтенсивної засмаги Collistar Special Perfect Tanningl SPF 1
Концентрат-автозагар для тіла Collistar Tan Without Sunshine Ultra-Fast Ef
Концентрат-автозагар для обличчя Collistar Magic Drops Ultra-Fast Effect,
Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt зв
Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt, 400 мл, Засоби для засмаги для жінок, Зберігайте красу свого засмаглого тіла якнайдовше, немов сувенір із літньої відпустки. Засіб Collistar Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt подарує необхідний догляд виснаженій сонцем шкірі й водночас подовжить красу вашої засмаги. Ваша шкіра зберігатиме рівний бронзовий відтінок ще довго після перебування на сонці. Властивості: надає шкірі необхідного зволоження підсилює інтенсивність засмаги надає шовковистої м'якості підтримує здорову засмагу Спосіб використання: Перед використанням струсніть.
Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream водостійкий крем
Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream, 150 мл, Захист від сонячних променів для жінок, Захистіть свою шкіру від передчасного старіння та інших пошкоджень, спричинених впливом сонячного випромінювання. Ніжна шкіра обличчя набагато чутливіша за шкіру на інших ділянках тіла. Ба більше, вона зазнає впливу сонячних променів протягом усього року – і саме тому так важливо не недооцінювати її захист. Засіб для засмаги Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream надійно захистить вашу шкіру від ультрафіолетового випромінювання і тим самим допоможе запобігти не тільки обгорянню або появі пігментних плям, а й зниженню пружності шкіри, втраті колагену та іншим ознакам старіння шкіри. Властивості: захищає шкіру від пошкодження УФ-випромінюванням знижує ризик виникнення алергій на сонце запобігає передчасному старінню шкіри засіб водостійкий легко розтирається, не залишає жирної плівки зволожує та живить можна використовувати як для обличчя, так і для тіла водостійкий засіб Склад: не містить ароматизаторів не містить силіконів не містить спирту Спосіб використання: Наносьте сонцезахисні засоби в достатній кількості декілька разів. Повторюйте за необхідності, особливо після купання, витирання рушником або за надмірного потовиділення.
Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorativ
Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative, 400 мл, Для продовження засмаги для жінок, Зберігайте красу свого засмаглого тіла якнайдовше, немов сувенір із літньої відпустки. Засіб Collistar Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative подарує необхідний догляд виснаженій сонцем шкірі й водночас подовжить красу вашої засмаги. Ваша шкіра зберігатиме рівний бронзовий відтінок ще довго після перебування на сонці. Властивості: дарує засмаглий вигляд надає шовковистої м'якості інтенсивно регенерує Спосіб використання: Після перебування на сонці вмасовуйте засіб круговими рухами в чисту шкіру.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на крем для засмаги Collistar. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити крем для засмаги Collistar в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на крем для засмаги Collistar. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія