Укр
|
Рус
Мій регіон:
Україна
Увійти
шукати тільки в цьому розділі
Порівняти 0 товарів
Очистити порівняння
Підбір за параметрами
Ціна
від
до
грн.
Виробники
Adventure
EAT
Fasol
travellunch
Запитання і побажання по підбору (пошуку) товару
Каталог товарів
Мобільні та зв'язок
Комп'ютерна техніка
Офіс і канцелярія
Фототехніка
ТВ та відеотехніка
Аудіотехніка
Велика побутова техніка
Мала побутова техніка
Клімат, опалення та водопостачання
Дім і ремонт
Дитячі товари й іграшки
Авто та мото
Інструмент і садова техніка
Туризм і риболовля
Туризм
Туристичні килимки
Надувні матраци
Намети
Спальні мішки
Рюкзаки
Гермобаули
Ліхтарики
Адаптери для подорожей
Пальники
Газові балони
Термоси
Фляги й пляшки
Миски й тарілки
Похідні кухлі
Казанки та туристичні каструлі
Інший туристичний посуд
Аптечки
Альпінізм
Рації
Акумулятори й батарейки
Powerbank
GPS-навігатори
Трекінгові палиці
Трекінговий одяг
Трекінгове взуття
Компаси
Біноклі й монокуляри
Хімічні грілки для тіла
Сублімована їжа
Інші товари для туризму
Відпочинок і кемпінг
Риболовля
Радіокеровані моделі
Стрімінг і блоги Youtube
Спорт і активний відпочинок
Косметика й парфумерія
Годинники, прикраси й аксесуари
Зоотовари
Каталог
/
Туризм і риболовля
/
Туризм
/
Сублімована їжа
/
Сублімована їжа
Виводити
з картинками
від дешевих до дорогих
від дорогих до дешевих
за алфавітом (A-Z)
за алфавітом (Z-A)
з картинками
Розмір картинок
Сублімати чана масалу Trek`n Eat 30411001
Сублімована туристична їжа "Чана масала". Традиційна індійська страва на основі нуту і прянощів. Нут, він же турецький горох, з давніх часів посідає почесне місце в кухнях країн Азії та Африки завдяки ніжному смаку і високому вмісту білків, вітамінів і мікроелементів. Чана масала має пікантний незвичайний аромат і чудово втамовує голод. Повністю веганська, не містить глютену та лактози. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 180 г, готового - 540 г. Алергени: селера, гірчиця. Енергетична цінність упаковки: 610 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
405 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat 30411002
Сублімована туристична їжа "Кускус з овочами". Смачна страва родом із Північної Африки, у вегетаріанському виконанні. Яскрава палітра овочів гармонійно поєднується з традиційними приправами та ніжною пшеничною крупою кускус. Легка і збалансована, вона припаде до смаку всім, хто віддає перевагу натуральному і здоровому харчуванню в подорожах. Просто залийте окріп у пакет, перемішайте, зачекайте 10 хвилин - і ось уже аромат готової страви забирає вас далеко на узбережжя сонячного Марокко. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім незначної кількості лактози. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г. Алергени: глютен, молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 608 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
450 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Аварійне харчування Emergency Food Пшеничні брикети NRG-M 250 г 30101
Emergency Food NRG-M — висококалорійні пшеничні брикети від швейцарського виробника. Збалансована їжа тривалого зберігання, яку використовують у надзвичайних ситуаціях. Багаті на протеїни брикети можна вживати в оригінальному вигляді, повільно розжовуючи. А також подрібнювати й розбавляти водою до консистенції пюре чи енергетичного напою. Компактне паковання вагою 250 г задовольняє половину денної потреби дорослої людини в поживних речовинах. NRG-M мають легкий солодкуватий смак і приємну консистенцію — їх з комфортом можна їсти протягом кількох днів. Повноцінне харчування важливе для підтримання фізичних та розумових сил у кризових ситуаціях. Та саме у таких ситуаціях перше, що зникає, — доступ до звичної їжі. Харчування Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, військового конфлікту та окупації, тривалих експедицій чи зимівель без регулярного постачання. Emergency Food виготовляє здорову й різноманітну їжу швидкого приготування, яка у компактній формі зберігається 10–20 років. Втім, необов'язково чекати на лихо, щоб поповнювати запаси енергії злаковими брикетами від Emergency Food. Продукт чудово підійде для походів та експедицій, спортивних змагань, тривалої фізичної роботи (від будівництва до військових операцій). Особливості: Складаються з якісних інгредієнтів. У пачці — 4 брикети, що сукупно забезпечують 1150 ккал. Готові до вживання, не потребують розігріву чи кип'ятіння. Можна давати дітям віком від 6 місяців. Міцне, водостійке і майже невагоме вакуумне паковання з металізованої фольги. Без лактози, без ГМО, підходить для веганів.
450 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat 30404029
Сублімована туристична їжа "Ризотто з овочами". Вегетаріанська версія популярної італійської страви - смачна та збалансована. Соя, відома високим вмістом повноцінного білка, рис та овочі - чудове поєднання, що наситить організм усіма необхідними елементами та потішить смакові рецептори. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 540 г. Алергени: молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 621 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
450 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублиматы киноа с овощами по-мексикански Trek'n Eat 30411004
Сублімована страва "Кіноа з овочами по-мексиканськи". Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзою і картоплею. Справжнє джерело білка, мінералів і вітамінів, цю унікальну за своїми властивостями культуру донині називають "золотом інків". Кіноа по-мексиканськи від Trek'n Eat - маленьке гастрономічне свято для сучасних мандрівників. У міру гостра, ця веганська страва родом з Південної Америки не містить лактози, штучних барвників, консервантів і підсилювачів смаку. Яскрава палітра овочів і спеції доповнюють смакову симфонію. Страва відмінно насичує, але зовсім не викликає відчуття тяжкості. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 140 г, готового - 460 г. Алергени: глютен, селера. Енергетична цінність упаковки: 441 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
495 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat 30411003
Сублімована туристична їжа "Джамбалайя з овочами". Готується на основі довгозерного рису з ароматною комбінацією прянощів і трав. Це традиційна страва креольської кухні, кулінарною столицею джамбалайї вважається Новий Орлеан. Тепер любителі активного відпочинку можуть насолоджуватися екзотичним смаком цієї страви в будь-якій точці земної кулі. Просто залийте суміш у пакеті окропом до межі, добре перемішайте - і за 10 хвилин смакові рецептори перенесуть вас у Луїзіану. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім невеликої кількості лактози. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г. Алергени: селера, глютен, молоко, гірчиця. Енергетична цінність упаковки: 641 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
540 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати яловичина з локшиною Trek`n Eat 30202003
Сублімована туристична їжа «Яловичина з локшиною». Теплий, домашній смак цієї страви зазвичай не лишає байдужим. Знайоме кожному поєднання продуктів вдало доповнено грибами, зеленню й тонким букетом прянощів. «Яловичина з локшиною» — одна з найпопулярніших страв у лінійці швейцарських субліматів Trek'n Eat, яка здатна подумки перенести вас із будь-якого куточка планети на рідну затишну кухню. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні. Особливості: М'ясна страва. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 640 г. Алергени: глютен, яйця, молоко, селера. Енергетична цінність паковання: 666 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
585 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat 30202001
Сублімована страва "Бефстроганов із рисом". Класичний рецепт яловичини по-строгановськи - дрібно рубаного м'яса в ніжному соусі - має справжній дворянський родовід і більш ніж 100-річну історію. "Бефстроганов з рисом" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat. Її смак самодостатній, але чудово поєднується з паприкою, естрагоном, оцтом, хересом, коньяком або білим вином, які можна додати самостійно. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Приготовлено методом сублімаційного сушіння. Не містить глютену. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Вміст сушеного м'яса: 16 г (близько 64 г свіжого м'яса). Алергени: молоко. Енергетична цінність паковання: 540 ккал. Приготування: Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
585 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Готове блюдо Forestia Середземноморське рисове рагу з овочами (з нагріваче
Середземноморське рисове рагу з овочами - консервована вегетаріанська страва від іспанського виробника Forestia. Овочевий мікс з артишоку, цвітної капусти, пророщеного часнику та болгарського перцю бланшований в оливковій олії з томатом. Овочі багаті вітамінами та мінералами, а добірний рис насичує тіло здоровою енергією. Готове до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасовано в упаковку у своєму первісному вигляді, що зберігає смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти. Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою. Особливості: Приготовлено методом консервування. Готове до вживання і потребує лише розігрівання. У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання. Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску. Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай. Повністю складається з натуральних інгредієнтів. Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників. Алергени: глютен.
630 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Готова страва Forestia Різотто із сьомгою та білими грибами (з нагрівачем)
Різотто із сьомгою та білими грибами - консервована страва від іспанського виробника Forestia. Шматки лосося та білі гриби в ніжному вершковому соусі з сумішшю добірного довгозерного та дикого рису. Готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасовано в упаковку у своєму первісному вигляді, що зберігає смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти. Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою. Особливості: Приготовлено методом консервування. Готове до вживання і потребує лише розігрівання. У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання. Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску. Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай. Повністю складається з натуральних інгредієнтів. Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників. Алергени: молоко, лосось.
675 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat 3020
Сублімована туристична їжа "Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею". Страва, створена для outdoor-цінителів справжньої домашньої кухні. У будь-якій подорожі це картопляне рагу - смачне, натуральне й ароматне - приготується всього за 10 хвилин! Зелена квасоля, яловичина і прянощі з'єднуються в гармонійний букет смаку і зігрівають настроєм спокійної сімейної вечері. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: М'ясна страва. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 170 г, готового - 720 г. Алергени: молоко, селера. Енергетична цінність паковання: 578 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
675 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat 30202009
Сублімована туристична їжа "Ризотто по-балканськи". Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я
. Традиційне для цих широт поєднання м'яса і рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами - всім тим, чим славиться південна кухня. "Ризотто по-балканськи" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційн
е сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: М'ясна страва. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 190 г, готового - 650 г. Алергени: молоко, селера. Енергетична цінність паковання: 752 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
675 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Готова страва Forestia Бефстроганів з рисом (з нагрівачем) 60110233
Бефстроганов із рисом - консервована м'ясна страва від іспанського виробника Forestia. Шматочки яловичини в насиченому вершковому соусі з грибами та смаженою цибулею. Доповнені міксом добірного довгозерного та дикого рису. Страва готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасована в упаковку у своєму первісному вигляді, зберігаючи смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти. Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою. Особливості: Приготовлено методом консервування. Готове до вживання і потребує лише розігрівання. У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання. Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску. Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай. Повністю складається з натуральних інгредієнтів. Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників. Алергени: молоко, може містити сліди глютену.
675 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Готова страва Forestia Рагу з ягнятини з диким рисом (з нагрівачем) 601102
Рагу з ягнятини з диким рисом - консервована м'ясна страва від іспанського виробника Forestia. М'ясо молодого баранчика, томлене в соусі з вершкового масла та білого вина. Свіжа м'ята і пряні трави дарують страві виразний аромат, а добірний дикий рис насичує здоровою енергією. Страва готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасована в упаковку у своєму первісному вигляді, зберігаючи смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти. Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою. Особливості: Приготовлено методом консервування. Готове до вживання і потребує лише розігрівання. У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання. Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску. Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай. Повністю складається з натуральних інгредієнтів. Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників. Алергени: глютен, молоко, гірчиця, сульфіти.
675 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
Аварійне харчування Emergency Food Суміш для хліба цільнозернова 750 г 732
Суміш для приготування класичного цільнозернового хліба від швейцарського бренду Emergency Food. На 100% складається з натуральних інгредієнтів. Легко готується і дає достатньо енергії для денної активності. Чудово підходить для сніданку, поєднується з вершковим або арахісовим маслом і сіллю. Рекомендована як складова повноцінного раціону. Продукти Emergency Food - це здорове, збалансоване харчування швидкого приготування в зручній для зберігання формі. Продукт законсервований у жерстяній банці та має термін придатності 15 років. Його головне призначення - забезпечити організм повноцінною енергією в надзвичайній ситуації. Харчування Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, воєнного конфлікту та окупації, тривалих експедицій або зимівель без регулярного постачання. З цього та інших продуктів бренду ви можете укомплектувати аварійний раціон на 1-6 місяців. Більшість страв лінійки Emergency Food проходять процес сублімації (зневоднення за допомогою вакууму), що робить їх вкрай легкими та компактними. Певний обсяг калорій у вигляді сублімованої їжі займає в кілька разів менше місця, ніж такий самий обсяг у вигляді звичайних продуктів. Приготування: Висипте вміст банки в посудину. Додайте 495 мл теплої води, ретельно вимісіть до утворення тіста. Дайте тісту відпочити щонайменше 20 хвилин, а потім сформуйте з нього хліб або булочки. Тісто можна випікати в будь-якому вогнетривкому посуді (на деку, в каструлі і навіть туристичному казанку), злегка змащеному жиром. Для випічки потрібна температура близько 220 °C. Час випікання для хліба: 40-50 хв, для булочок: 15-25 хв. Особливості: Страва містить поживні речовини, вітаміни та мікроелементи, необхідні для підтримання фізичних і розумових сил у кризових умовах. Висока калорійність дає змогу отримати велику кількість енергії з невеликого об'єму продукту. Герметична бляшана банка захищає продукт від вологи, окислення, перепадів температури, сонячних променів і комах. Банка легко відкривається: достатньо потягнути за "ключ" і зняти бляшану мембрану. Після відкорковування банку можна повторно закрити за допомогою пластикової кришки. У разі лиха запас аварійного харчування дає змогу існувати автономно, не виходячи з укриття і не наражаючи себе на небезпеку. Їжу розфасовано за допомогою вакууму й азоту, щоб створити всередині упаковки безкисневе середовище. Така технологія допомагає зберегти страви 15 років і довше. Продукт вироблено в Німеччині з високоякісної натуральної сировини без консервантів, барвників і підсилювачів смаку. Технологічний процес відповідає європейським стандартам. Одна банка містить 750 г суміші, що після приготування дає 2 середні буханки хліба.
810 грн.
Moyo.ua
Київ
Купити!
←
Попередня
Наступна
→
1
...
3
4
5
6
© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листів
Запитання й побажання щодо сайту
Magazilla на Facebook
Порівняти 0 ↓
Порівняння
Закладки
Історія