шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 10 моделей:
| Brushworks Скинути все
Brushworks Shower Comb гребінець для душу 1 кс
Brushworks Shower Comb, 1 кс, Гребінці для жінок, Гребінець для волосся Brushworks Shower Comb — це щоденний незамінний помічник під час укладки зачіски та складного стайлінгу. Властивості: міцний матеріал має ергономічну форму для зручнішого розчісування підходить для всіх типів волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Делікатними рухами розчешіть волосся від коренів до кінчиків. Можна також використовувати для рівномірного нанесення маски або інших засобів для догляду за волоссям. Можна використовувати як для сухого, так і для мокрого волосся.
Brushworks Back Comb Brush щітка для начісування 1 кс
Brushworks Back Comb Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Щітка для волосся Brushworks Back Comb Brush — це щоденно необхідний помічник під час укладки волосся та складного стайлінгу.
Brushworks Scalp Massaging Brush масажна щітка 1 кс
Brushworks Scalp Massaging Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Властивості: дбайливо піклується про волосся та шкіру гнучкі зубці масажують шкіру голови має ергономічну форму для зручного тримання компактний розмір, ідеально поміщається у валізу чи в сумочку Спосіб використання: Нанесіть шампунь на вологе волосся, а потім за допомогою масажера помасажуйте всю шкіру голови, поки вам це буде приємно.
Brushworks HD Honeycomb великий плаский гребінь 1 кс
Brushworks HD Honeycomb, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Для підтримання краси волосся недостатньо лише косметичних засобів, як-от шампуні або кондиціонери. Правильний догляд починається з регулярного, ретельного, але обережного розчісування. Тому у вашому арсеналі неодмінно має бути присутній якісний гребінець для волосся Brushworks HD Honeycomb . Як незамінний помічник у щоденному створенні зачісок та складних укладок, він ідеально доповнить ваш косметичний арсенал і допоможе підтримувати волосся здоровим, шовковисто-м’яким і приємним на дотик. Властивості: підходить для укладки феном спеціально розподілені зубці безболісно розчісують заплутане волосся гнучкі зубці масажують шкіру голови легка укладка навіть мокрого волосся Спосіб використання: Розчісуйте волосся повільно й обережно, щоб уникнути механічного пошкодження волосся.
Brushworks Massaging Shampoo Brush масажна щітка для шкіри голови 1 кс
Brushworks Massaging Shampoo Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Властивості: дбайливо піклується про волосся та шкіру гнучкі зубці масажують шкіру голови має ергономічну форму для зручного тримання
Brushworks Smoothing Curl Comb гребінець для хвилястого та кучерявого воло
Brushworks Smoothing Curl Comb, 1 кс, Гребінці для жінок, Гребінець для волосся Brushworks Smoothing Curl Comb — це щоденний незамінний помічник під час укладки зачіски та складного стайлінгу. Властивості: міцний матеріал має ергономічну форму для зручнішого розчісування Склад: веган-засіб
Brushworks Nine Row Hair Brush Щітка для волосся 1 кс
Brushworks Nine Row Hair Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Щітка для волосся Brushworks Nine Row Hair Brush — це щоденно необхідний помічник під час укладки волосся та складного стайлінгу. Властивості: спеціально розподілені зубці безболісно розчісують заплутане волосся запобігає ламкості та посіченню волосся підходить для укладки феном розгладжує та випрямляє волосся Склад: веган-засіб
Brushworks Paddle Brush and Claw Clips набір (для волосся)
Brushworks Paddle Brush and Claw Clips, Гребінці для жінок, Гребінець для волосся Brushworks Paddle Brush and Claw Clips — це щоденний незамінний помічник під час укладки зачіски та складного стайлінгу. Набір містить: пласка щітка для волосся 1 кс шпилька-краб для волосся 2 кс Властивості: дбайливо піклується про шкіру підходить для всіх типів волосся має ергономічну форму для зручнішого розчісування Склад: веган-засіб Спосіб використання: Можна використовувати як для сухого, так і для мокрого волосся.
Brushworks Luxury Pink Hair Styling Set набір (для волосся)
Brushworks Luxury Pink Hair Styling Set, Шпильки для волосся для жінок, Гребінець для волосся Brushworks Luxury Pink Hair Styling Set — це щоденний незамінний помічник під час укладки зачіски та складного стайлінгу. Набір містить: Щітка для волосся 1 кс затискач для волосся 6 кс Властивості: підходить для всіх типів волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Делікатними рухами розчешіть волосся від коренів до кінчиків. Закріпіть волосся шпильками, щоб воно не розсипалося.
Brushworks Blowdry Brush and Comb набір (для волосся)
Brushworks Blowdry Brush and Comb, Гребінці для жінок, Гребінець для волосся Brushworks Blowdry Brush and Comb — це щоденний незамінний помічник під час укладки зачіски та складного стайлінгу. Набір містить: гребінець для укладання 1 кс гребінець 1 кс Властивості: дбайливо піклується про шкіру підходить для всіх типів волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Делікатними рухами розчешіть волосся від коренів до кінчиків.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гребінці Brushworks. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гребінець Brushworks в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на гребінці Brushworks. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія