шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Колір
Тип
Довжина
Вага
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 1056 моделей:
| 2 м Скинути все
Поводок нейлоновый Dog Extreme для собак14 мм, 200 см, голубой
Поводок-перестежка Trixie Premium для собак, 2 м х 15 мм, XS-S, фуксия
Поводок Брезент х/б тесьма со светоотражающей нитью для собак 25 мм, 200 с
Поводок-перестежка Trixie Premium для собак, 2 м х 15 мм, XS-S, карамель
Поводок-перестежка Trixie Premium для собак, 2 м х 15 мм, XS-S, папайа
Поводок-перестежка Trixie Premium для собак, 2 м х 15 мм, XS-S, графит
Поводок Waudog Re-cotton из восстановленного хлопка для собак, светоотража
Поводок-перестёжка Trixie Cavo Adjustable Lead для собак, плетёный, круглы
Поводок-перестежка Trixie Premium для собак, размер M-L, лесной, 20 мм, 2
Поводок-перестежка Trixie Premium для собак, 2 м х 20 мм, M-L, графит
Поводок тренировочный Croci Hiking Endurance, для собак, плетеный, зеленый
Поводок тренировочный Croci Hiking Endurance, для собак, плетеный, зеленый
Поводок Evolutor для собак 25 мм, 210 см, фиолетовый
Поводок-рулетка Waudog R-leash для собак, рисунок "Рик и Морти 2", M, до 2
Поводок Croci Hiking AntiShock для дрессировки собак, нейлон, зеленый, 2.5
Перестібка для собак Trixie Premium XS-S 2м 15мм Рожевий 4053032024816
Для вигулу собак знаменитий німецький бренд товарів для тварин Trixie пропонує вам свою розробку - Повідець-перестібка Trixie з нейлону «Premium» XS-S 2 м / 15 мм (рожевий). Даний елемент амуніції необхідний для вигулу і тренування собак. Завдяки йому ви можете контролювати довжину повідка, вигулювати одночасно двох собак або для звільнення рук під час довгих прогулянок. Основні переваги перестібки: Надійна. Зручна. Зроблено з натуральних матеріалів. Безпечна для тварини. Універсальна. Стійка до зносу. Перестібка стане вашим постійним супутником у прогулянках і тренуваннях. З таким пристосуванням прогулянки стануть максимально комфортними, а дресирування більш продуктивним.
Повідець-перестібка для собак Flamingo Training Lead Q3 Red, 2 м
Flamingo (ФЛАМІНГО) TRAINING LEAD Q3 RED багатофункціональний та стильний повідець перестібка з регульованою довжиною. Виконаний з високоякісного нейлону, легко стирається та швидко сохне, довго зберігає яскравий колір та не фарбує шерсть навіть під час водних процедур. Усі шви акуратно оброблені. Завдяки якому карабіну замість ручки, повідець можна комбінувати та змінювати його довжину.
Перестібка для собак Trixie Premium M–L 2м 20 мм нейлон Папайя 40530320174
Для вигулу собак знаменитий німецький бренд товарів для тварин Trixie пропонує вам свою розробку - Повідець-перестібка Trixie з нейлону «Premium»  2 м / 20 мм. Даний елемент амуніції необхідний для вигулу і тренування собак. Завдяки йому ви можете контролювати довжину повідка, вигулювати одночасно двох собак або для звільнення рук під час довгих прогулянок. Основні переваги перестібки: Надійна. Зручна. Зроблено з натуральних матеріалів. Безпечна для тварини. Універсальна. Стійка до зносу. Перестібка стане вашим постійним супутником у прогулянках і тренуваннях. З таким пристосуванням прогулянки стануть максимально комфортними, а дресирування більш продуктивним.
Перестібка Trixie Silver Reflect з лапами ML 2 м 20мм Сірий 4011905122151
Для вигулу собак відомий німецький виробник товарів для тварин Trixie пропонує вам свою розробку - Повідець-перестібка Trixie з нейлону «Silver Reflect» M-L 2 м / 20 мм (сірий). Даний елемент амуніції необхідний для вигулу і дресирування собак. Завдяки йому ви можете контролювати довжину повідка, вигулювати одночасно двох собак або для звільнення рук під час довгих прогулянок. Основні переваги перестібки: Міцна. Зручна. Зроблено з натуральних матеріалів. Безпечна для тварини. Універсальна. Стійка до зносу. Перестібка стане вашим постійним супутником у прогулянках і тренуваннях. З таким пристосуванням прогулянки стануть максимально комфортними, а дресирування більш продуктивним. Характеристики: Високоякісний пластик з нейлоновою підкладкою. Зі світловідбиваючими елементами. Надміцний. 3 рівні регулювання. Нейлон: чорний. Малюнок: сріблясто-сірий з лапками.
Повідець-перестібка для собак Flamingo Training Lead Soft Grip, 2 м, черво
Стильна багатофункціональна нейлонова перестібка для собак з м’якою ручкою. Нейлонова перестібка легко стирається і швидко сохне, довго зберігає яскравий колір і не фарбує шерсть. Особливістю перестібки-повідка є можливість зміни його довжини в різних варіантах, а також використання двох собак одночасно.
Повідець-перестібка для собак Flamingo Training Lead Soft Grip, 2 м, синій
Стильна багатофункціональна нейлонова перестібка для собак з м’якою ручкою. Нейлонова перестібка легко стирається і швидко сохне, довго зберігає яскравий колір і не фарбує шерсть. Особливістю перестібки-повідка є можливість зміни його довжини в різних варіантах, а також використання двох собак одночасно.
Перестібка для собак Trixie Cavo L–XL 2 м/18 мм нейлон Чорна 4053032023390
Для вигулу собак відомий бренд зоотоварів пропонує вам свою розробку - Повідець-перестібка Trixie з нейлону «Cavo» 2 м / 18 мм (чорний). Даний елемент амуніції необхідний для вигулу і дресирування собак. Завдяки йому ви можете контролювати довжину повідка, вигулювати одночасно кілька собак або для звільнення рук під час довгих прогулянок. Основні переваги перестібки: Міцна. Зручна. Зроблена з високоякісних матеріалів. Безпечна для тварини. Універсальна. Довговічна. Перестібка стане вашим постійним супутником на прогулянках і тренуваннях. З таким пристосуванням прогулянки стануть максимально комфортними, а дресирування більш продуктивним.
Повідець брезентовий Пухнастики чорний 20 мм/2 м
Повідець брезентовий Пухнастики зелений 25 мм/2 м
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   44  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на повідці. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити повідець в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на повідці. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія