шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 369 моделей:
| очищення Скинути все
Шампунь для чоловіків Schauma Men 3в1 Очищення з вугіллям та глиною для во
Шампунь-бальзам проти лупи Clear Men Anti Smog 2в1 Глибоке очищення 225 мл
Шампунь-бальзам проти лупи Clear Глибоке очищення, 400 мл
Шампунь проти лупи Head&Shoulders Глибоке очищення Полегшення свербіння, 3
Очищувальний шампунь для волосся Scalp Deeply Cleansing, з кератином та пр
Шампунь проти лупи Clear Clean & Refresh Очищення та свіжість 400 мл
Шампунь 3 в 1 для чоловіків Clear Men Очищення з активованим вугіллям 360
Шампунь для чоловіків Nivea Men Активне очищення 400 мл
Очищувальна сироватка L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для жирної шкіри
Очищуючий гель-шампунь для шкіри голови та тіла Mustela Bebe 2 in 1 Hair a
Сухий шампунь Tigi Bed Head Dirty Secret Dry Shampoo Очищаючий 100 мл
Шампунь для волосся CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing Shampoo, 73
Сухий шампунь Tigi Bed Head Dirty Secret Dry Shampoo Очищаючий 300 мл
Beauty Jar Mintallica очищуючий пілінг для волосся та шкіри голови 100 гр
Beauty Jar Mintallica, 100 гр, Скраби для волосся унісекс, Подаруйте своєму волоссю особливий догляду під час миття. Пілінг для волосся Beauty Jar Mintallica забезпечить справді ретельне й глибоке очищення шкіри голови. Це сприятиме оновленню волосся, його сяянню та ще кращому поглинанню доглядових засобів. Властивості: ретельно очищає волосся від забруднень та шкірного сала очищає шкіру голови від лупи та відмерлих клітин стимулює та освіжає шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру голови та волосся. Спіньте делікатними масажними рухами, а опісля ретельно змийте. Після цього вимийте волосся у звичний спосіб.
Шампунь для котів ProVET Профілайн глибоке очищення з алое 300мл 482308242
До складу шампуню входить комплекс натуральних компонентів, який м'яко видаляє бруд, відновлює гідроліпідний баланс і регулює роботу сальних залоз. Шампунь містить екстракт алое, який заспокоює чутливу шкіру і знімає подразнення. Компоненти шампуню тонізують шкіру, стимулюють відновлення структури і зростання здорової, блискучої шерсті. Ідеально підходить для котів із чутливою шкірою, схильною до алергічних проявів. Аромат алое вера. Зручний дозатор дає змогу дозувати кількість шампуню, полегшує використання шампуню як вдома, так і в салоні. Переваги:  містить екстракти 7 трав (ромашка, лопух, кропива, кульбаба, чистотіл, череда, алое) висока мийна здатність - миє шерсть і очищає шкіру заспокоює чутливу шкіру не містить парабенів і силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: За температури від 5 °С до 25 °С у закритих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Polyquaternium, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Arctium lappa extract, Urtica dioicia (кропиви) кореня екстракт, Taraxacum officinale екстракт, Chelidonium majus екстракт, Bidens Tripartita екстракт, Aloe екстракт, Метилхлороизотиазолинон, CI 42090, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Об'єм: 300 мл. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь Tresemme Hydrate and Purify Зволожувальний 400мл 8710847974427
Зволожувальний шампунь Tresemme Hydrate and Purify - це засіб глибокого очищення для жирного волосся, який відновлює оптимальний рівень вологості волосся. В його складі міститься гіалуронова кислота і біла глина, які працюють разом, щоб забезпечити вам здорове та зволожене волосся. Особливості: Глибоко очищує волосся від зайвого жиру і забруднень, залишаючи його свіжим та легким. Зберігає вологу в волоссі, даруючи їм природну м'якість і еластичність. Гіалуронова кислота підтримує оптимальний рівень вологи, що робить волосся більш здоровим і сяючим. Пакування цього шампуню виготовлене з 100% переробленого пластику і може бути вторинно перероблена, що сприяє збереженню навколишнього середовища. Застосування. Для найкращих результатів нанесіть шампунь на вологе волосся, створіть піну, невеликими масажними рухами ретельно очистіть волосся і ретельно змийте водою. Після використання шампуню рекомендується застосувати кондиціонер Tresemme Hydrate and Purify, щоб забезпечити додатковий догляд та зволоження для вашого волосся.
Кондиціонер для волосся Tresemme Hydrate and Purify 400мл 8710847974441
Легкий кондиціонер призначений для забезпечення волоссю насиченого зволоження та м'якості на дотик. В його складі містяться такі корисні компоненти, як гіалуронова кислота та біла глина. Не лише він забезпечує ефективний догляд за волоссям, але і має високий ступінь екологічної свідомості. Банка кондиціонера виготовлена з 100% переробленого пластику та може бути вторинно використана після закінчення продукту. Застосування. Застосування кондиціонера дуже просте. Після вимивання волосся нанесіть його на чисте вологе волосся, рівномірно розподіліть по всій довжині волосся, залиште на 1-2 хвилини для максимального зволоження і живлення, після чого ретельно змийте теплою водою. Ваше волосся буде вдячне за такий дбайливий догляд та заслужено називатиметься м'яким і шовковистим.
Beauty Jar Bravocado очищуючий шампунь для об'єму 250 мл
Beauty Jar Bravocado, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Beauty Jar Bravocado ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Шампунь 3в1 Clear Men Очищення з активованим вугіллям 360мл 8720181241970
Clear 3 в 1 - шампунь проти лупи, кондиціонер і гель для душу з активованим вугіллям. Зволожує шкіру і забезпечує до 100% позбавлення від лупи, за видимої лупи під час регулярного використання і свіжість з ніг до голови протягом усього дня! Підходить для шкіри голови, волосся і тіла.
John Frieda Detox & Repair очищуючий детокс кондиціонер для пошкодженого в
John Frieda Detox & Repair, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Detox & Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Шампунь проти лупи Head&Shoulders Глибоке очищення 300мл 8006540656426
Шампунь проти лупи Head & Shoulders Глибоке очищення забезпечує максимально глибоке очищення. Цей шампунь для м'якого очищення, збагачений грейпфрутом, спеціально розроблений для глибокого, але м'якого проникнення в пори шкіри голови для боротьби з жиром, лусочками лупи та свербінням. Він забезпечує відчуття ретельного очищення і позбавлення від лупи до 100%. Формула не містить силіконів, має збалансований pH і посилена антиоксидантами. Пляшечка Head & Shoulders на 100% виготовлена з переробленого пластику (за винятком ковпачка та барвників) і придатна для перероблення (за винятком ковпачка та залежно від можливостей утилізаційного підприємства). Особливості: Шампунь проти лупи, для глибокого і м'якого очищення, збагачений грейпфрутом. Свобода від лупи до 100% (видимі лусочки лупи, за регулярного використання). Прозорий шампунь і пляшечка для глибокого очищення і заряду свіжості. У його формулі немає силікону, вона має збалансований pH і містить антиоксиданти. Ідеальний шампунь для чоловіків і жінок із жирною шкірою голови та волоссям.
TIGI Bed Head B for Men Clean Up очищаючий кондиціонер проти випадіння вол
TIGI Bed Head B for Men Clean Up, 200 мл, Проблеми з волоссям та шкірою голови для чоловіків, Засіб TIGI Bed Head B for Men Clean Up допоможе вам у боротьбі із проблемами волосся. Властивості: стимулює ріст волосся зміцнює корені волосся полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть засіб на мокре волосся та ніжно вмасовуйте у волосся та шкіру голови. Після цього ретельно ополосніть водою.
John Frieda Detox & Repair очищуючий детокс шампунь для пошкодженого волос
John Frieda Detox & Repair, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Detox & Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Phytorelax Laboratories Olio Di Argan очищуючий шампунь для об'єму з екстр
Phytorelax Laboratories Olio Di Argan, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Phytorelax Laboratories Olio Di Argan допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   16  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія