шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 5 моделей:
| Uriage Скинути все
Uriage Bébé 1st Shampoo делікатний дитячий шампунь для легкого розчісуванн
Uriage Bébé 1st Shampoo, 200 мл, Дитячі шампуні для дітей, Регулярне миття голови більше не буде кошмарним обов’язком для вас і ваших дітей, а навпаки, стане приємним дозвіллям, під час якого волосся дитини отримуватиме найкращий догляд. Шампунь Uriage Bébé 1st Shampoo допоможе очистити волосся і позбавити чутливу дитячу шкіру голови від усіх забруднень, причому без пересушування та подразнення. Він забезпечує дбайливий догляд за волоссям під час миття, роблячи його м’яким і запашним. Властивості: дбайливо миє дитяче волосся робить волосся шовковистим, ніжним і здоровим на вигляд дарує волоссю ніжний аромат не подразнює очі Склад: містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo очищуючий шампунь для чутливої шкіри
Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo кераторегулювальний шампу
Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Uriage DS HAIR Regulating Anti-Dandruff Lotion заспокоюючий спрей для сухо
Uriage DS HAIR Regulating Anti-Dandruff Lotion, 100 мл, Спреї для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Uriage DS HAIR Regulating Anti-Dandruff Lotion. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: має відновлювальний ефект надає волоссю зволоження та живлення Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo шампунь проти лупи для подр
Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Uriage DS HAIR ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся) Uriage. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь Uriage в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся) Uriage. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія