шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 338 моделей:
| проти випадіння Скинути все
Шампунь Clear Захист від випадіння волосся, 400 мл
Шампунь проти лупи Head & Shoulders Захист від випадіння волосся З кофеїно
Бальзам-кондиціонер Melica Organic Anti-Hair Loss Conditioner With shea bu
Шампунь Melica Organic Anti-hair Loss Shampoo 300 мл
Маска L'oreal Paris Elseve Сила Аргініну Х3 для слабкого схильного до випа
Шампунь Ducray Anaphase Plus від випадіння волосся, 400 мл (538899)
Засіб проти випадання волосся Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, для чолові
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ бальзам проти випадіння волосся з акт
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ . Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим запобігає ламкості волосся покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ шампунь проти випадіння волосся з акт
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся запобігає передчасному випаданню волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Farmona Herbal Care Black Radish кондиціонер проти випадіння волосся 200 м
Farmona Herbal Care Black Radish, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Farmona Herbal Care Black Radish. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: покращує структуру волосся розгладжує та попереджає розпушування забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Intensive Hair Therapy 7 Oils шампунь проти випадіння волосся 200 мл
Intensive Hair Therapy 7 Oils, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Intensive Hair Therapy 7 Oils ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся стимулює ріст волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну Силу Для ослабленого волосся, схильн
Шампунь GARNIER Fructis Зростання на повну силу, 250 мл унікальне поєднання Кераміда, який сприяє відновленню ліпідів ослабленого волосся. Ви помічаєте все більше волосся на щітці, у ванній?*Ваше волосся втрачають свою силу! Наповніть волосся силою з новим Фруктіс Зростання Під Всю Силу! Унікальне поєднання Кераміда, який сприяє відновленню ліпідів ослабленого волосся і Активного Концентрату фруктів – потужного набору інгредієнтів, що зміцнюють Їх. Структура волосся відновлюється; вони міцніші і блискуче від коренів до самих кінчиків. Шампунь дбайливо очищає і зміцнює волосся. Результат: Волосся виглядають оновленими: Вони в 10 разів сильніше **, виглядають здоровими і блискучими по всій довжині ** Характеристики: Тип: Шампунь Класифікація: повсякденні Для: унісекс Властивості: зміцнює Тип волосся: для ослабленого волосся і схильних до випадання Рослинні екстракти, масла: активний концентрат фруктів Об'єм: 250 мл          
Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss кондиціонер-спрей проти випадіння вол
Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Догляд без змивання Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся покращує густоту та силу волосся активує діяльність коренів волосся має відновлювальний ефект легко наноситься Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Farmona Herbal Care Black Radish шампунь проти випадіння волосся 330 мл
Farmona Herbal Care Black Radish, 330 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Farmona Herbal Care Black Radish допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся запобігає передчасному випаданню волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ бальзам проти випадіння волосся з акт
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл, Сироватки для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ . Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення має відновлювальний ефект активує діяльність коренів волосся якісно покращує структуру волосся покращує густоту та силу волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Beauty Jar No Stress зміцнюючий шампунь проти випадіння волосся 250 мл
Beauty Jar No Stress, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Beauty Jar No Stress ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: дарує волоссю ніжний аромат очищає волосся та шкіру голови запобігає передчасному випаданню волосся відновлює та живить волосся Склад: веган-засіб містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Farmona Radical Hair Loss тонік-спрей для слабкого волосся 200 мл
Farmona Radical Hair Loss, 200 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд без змивання Farmona Radical надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: активує діяльність коренів волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надасть волоссю приємного аромату
Шампунь проти випадіння волосся Radical Med 300мл 5902082210115
Шампунь ефективно очищає шкіру голови, зміцнює волосся і усуває причини випадіння, покращує стан волосся і вигляд, робить його гладким і м'яким, волосся легше розчісується. Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся й обережно масажуйте шкіру голови, поки вона не піниться. Залишити на 2-3 хвилини, потім ретельно змити водою. Повторіть за потреби. Використовуйте 3-4 рази на тиждень протягом 1 місяця, потім не рідше одного разу на тиждень.
Intensive Hair Therapy 7 Oils відновлююча сироватка проти випадіння волосс
Intensive Hair Therapy 7 Oils, 100 мл, Сироватки для волосся для жінок, Хочете мати гарне волосся від коренів до кінчиків, але відчуваєте, що шампуню, кондиціонера чи навіть маски недостатньо? Сироватка Intensive Hair Therapy 7 Oils ідеально доповнить ваш звичайний догляд за волоссям і допоможе досягти бажаного результату. Вона дбає про необхідне живлення, зміцнює волосся і надає йому все необхідне для відновлення сяйва. Завдяки живильній формулі, що сприяє природній регенерації, сироватка вдихне у ваше волосся нове життя. За умови регулярного використання ви незабаром побачите в дзеркалі сильне, блискуче та здорове на вигляд волосся. Властивості: заспокоює подразнену шкіру голови живить волосся по всій довжині проникає у волосся та зміцнює його відновлює природний блиск волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе чи сухе волосся, не змивайте.
Farmona Radical Hair Loss зміцнюючий шампунь для слабкого волосся з тенден
Farmona Radical Hair Loss, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Farmona Radical Hair Loss допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь Dove Men+ Care Проти випадіння волосся 400мл 8710908381218
Сильне волосся в сильних чоловіків! З новим шампунем Dove Men+Care Від випадіння волосся ви забудете, що таке тонке та рідке волосся! Завдяки формулі, збагаченій кофеїном, шампунь Dove Men+Care проникає в коріння волосся, стимулює і прискорює їхній ріст. Ваше волосся стає помітно густішим, сильним і блискучим. Кальцій, який є найважливішим структурним елементом для волосся, допоможе уникнути ламкості, тьмяності та випадінню волосся. Шампунь Dove Men+Care не просто очищає волосся, він забезпечує спеціальний догляд, залежно від ваших потреб. Особливості Для тонкого та рідкого волосся. Спеціально для чоловіків. Помітно густіше та здоровіше волосся. Кофеїн проникає в коріння волосся і стимулює його ріст. Кальцій зміцнює волосся. Економний формат.
Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу Для ослабленого волосся, схильн
Шампунь GARNIER Fructis Зростання на повну силу, 400 МЛ- унікальне поєднання Кераміда, який сприяє відновленню ліпідів ослабленого волосся. Ви помічаєте все більше волосся на щітці, у ванній?*Ваше волосся втрачають свою силу! Наповніть волосся силою з новим Фруктіс Зростання Під Всю Силу! Унікальне поєднання Кераміда, який сприяє відновленню ліпідів ослабленого волосся і Активного Концентрату фруктів – потужного набору інгредієнтів, що зміцнюють Їх. Структура волосся відновлюється; вони міцніші і блискуче від коренів до самих кінчиків. Шампунь дбайливо очищає і зміцнює волосся. Результат: Волосся виглядають оновленими: Вони в 10 разів сильніше **, виглядають здоровими і блискучими по всій довжині ** Характеристики: Тип: Шампунь Класифікація: повсякденні Для: унісекс Властивості: зміцнює Тип волосся: для ослабленого волосся і схильних до випадання Рослинні екстракти, масла: активний концентрат фруктів Об'єм: 400 мл
Farmona Radical Men зміцнюючий шампунь проти випадіння волосся для чоловік
Farmona Radical Men, 400 мл, Шампуні для чоловіків, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Farmona Radical Men допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: зміцнює корені волосся очищає волосся та шкіру голови запобігає передчасному випаданню волосся надає волоссю мужнього аромату Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss ферментний пілінг для шкіри голови 75
Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 75 мл, Скраби для волосся для жінок, Відчуваєте, що ваше волосся потребує більш ретельного очищення, ніж те, що можуть забезпечити звичайні шампуні? Пілінг для волосся Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss видалить забруднення, шкірний жир і залишки засобів для стайлінгу значно ретельніше за звичайний шампунь. Крім того, він позбавить шкіру голови відмерлих клітин, а завдяки масажному ефекту стимулюватиме приток крові до волосяних цибулин, що сприятиме швидшому росту волосся. Засіб глибоко очищує шкіру голови й дарує відчуття свіжості. Ви одразу відчуєте різницю, і вам це гарантовано сподобається. Властивості: ретельно очищає волосся від забруднень та шкірного сала очищає шкіру голови від лупи та відмерлих клітин стимулює та освіжає шкіру голови робить волосся ідеально чистим і сяючим Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру голови та волосся. Спіньте делікатними масажними рухами, а опісля ретельно змийте. Після цього вимийте волосся у звичний спосіб.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія