шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 110 моделей:
| неслухняне Скинути все
TRESemmé Keratin Smooth кондиціонер для неслухняного та кучерявого волосся
TRESemmé Keratin Smooth, 400 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер TRESemmé Keratin Smooth забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Frizz Ease Dream Curls кондиціонер для неслухняного волосся 25
John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер John Frieda Frizz Ease Dream Curls. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: забезпечує необхідне зволоження надає волоссю пружності й об'єму покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Brelil Professional Smoothing Shampoo шампунь для розгладження волосся для
Brelil Professional Smoothing Shampoo, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Smoothing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: розгладжує волосяне волокно очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Conditioner кондиціонер дл
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Conditioner, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Conditioner. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo шампунь для неслух
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
CHI Enviro Smoothing Shampoo зволожуючий шампунь для живлення та розгладже
CHI Enviro Smoothing Shampoo, 355 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь CHI Enviro Smoothing Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся забезпечує стійкість кольору волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
CHI Keratin кондиціонер з кератином для сухого та неслухняного волосся 355
CHI Keratin, 355 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Keratin забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: надає волоссю пружності й об'єму забезпечує волоссю сяючий блиск покращує структуру волосся захищає від негативної дії довкілля Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth шампунь для розгладження волосся для н
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 250 мл, Шампуні для жінок
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth кондиціонер для розгладження волосся д
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок
Brelil Professional Smoothing Shampoo шампунь для розгладження волосся для
Brelil Professional Smoothing Shampoo, 1000 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Brelil Professional Smoothing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: розгладжує волосяне волокно очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
CHI Keratin кондиціонер з кератином для сухого та неслухняного волосся 946
CHI Keratin, 946 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Keratin забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: надає волоссю пружності й об'єму забезпечує волоссю сяючий блиск покращує структуру волосся захищає від негативної дії довкілля Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo шампунь для неслух
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Shampoo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth кондиціонер для розгладження волосся д
Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth, 1000 мл, Кондиціонери для волосся для жінок
CHI Keratin шампунь з кератином для сухого та неслухняного волосся 946 мл
CHI Keratin, 946 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь CHI Keratin допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму зменшує ламкість волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Дисциплінуючий шампунь Lakme Teknia Frizz Control Conditioner для неслухня
Дисциплінуючий кондиціонер Lakme Teknia Frizz Control Conditioner для несл
Шампунь для неслухняного волосся La Biosthetique Smoothing Shampoo Розглад
Дисциплінуючий шампунь Lakme Teknia Frizz Control Conditioner для неслухня
Маска для неслухняного волосся Wash&Go Super Food з авокадо та алое вера 3
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Маска для неслухняного волосся Wash&Go Super Food з авокадо та алое вера 3
Маска для неслухняного волосся Wash&Go Super Food з авокадо та алое ве
Зустрічайте нову лінію з догляду за волоссям Wash&Go Super Food з авокадо й алое. Маска містить 98% інгредієнтів натурального походження. Не містить силікону, sles, peg і мінеральних олив. Інтенсивно зволожує волосся, робить його гладким, блискучим і слухняним. Авокадо чинить інтенсивну зволожувальну, пом'якшувальну та живильну дії на зневоднене волосся, завдяки високому вмісту натуральних олій і жирних кислот. Воно також багате на вітаміни, які живлять шкіру голови і волосся. Мінерали в олії авокадо запечатують кутикули, зменшуючи ламкість і допомагаючи сухому волоссю мати гладкий і блискучий вигляд. Алое вера має протизапальні та заспокійливі властивості, що робить його придатним для дбайливого догляду за чутливою шкірою голови і волоссям. Вміст жирних кислот призводить до інтенсивного зволоження і підвищення еластичності волосся. Вітаміни в алое вера чинять живильну і відновлювальну дії.
Delia Cosmetics Cameleo Smoothing & Shining шампунь для розгладження волос
Delia Cosmetics Cameleo Smoothing & Shining, 400 мл, Шампуні для жінок
Fanola Smooth Care шампунь для розгладження волосся для неслухняного та ку
Fanola Smooth Care, 350 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Fanola Smooth Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Eleven Australia Smooth Me Now Anti-Frizz Conditioner кондиціонер для несл
Eleven Australia Smooth Me Now Anti-Frizz Conditioner, 50 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Eleven Australia Smooth Me Now забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія