искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 81 моделей:
| OGX Сбросить все
Маска для волосся OGX Extra Strength Coconut Miracle Oil Hair Mask 300 мл
Маска для волосся OGX Argan oil of Morocco живильна 300 мл
Маска для волос OGX Brazil Keratin Smooth 300 мл
OGX Keratin Oil зміцнюючий шампунь з кератином та аргановою олією 385 мл
OGX Keratin Oil, 385 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь OGX Keratin Oil допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся стимулює ріст волосся зменшує ламкість волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
OGX Argan Oil Of Morocco відновлюючий шампунь для блиску та шовковистості
OGX Argan Oil Of Morocco, 385 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь OGX Argan Oil Of Morocco допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся надає волоссю шовковистості Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
OGX Orchid Oil кондиціонер для фарбованого волосся 385 мл
OGX Orchid Oil, 385 мл, Кондиціонери для жінок, Кондиціонер OGX Orchid Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку підсилює колір волосся живить волосся після перебування в солоній чи хлорованій воді піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим подовжує стійкість кольору волосся надає волоссю ніжності та блиску Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
OGX Biotin & Collagen шампунь для збільшення густоти волосся для об’єму во
OGX Biotin & Collagen, 385 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь OGX Biotin & Collagen допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Зволожувальний кондиціонер OGX з маслом гавайського горіха 385мл 002279697
OGX - марка для тих, хто прагне вишуканості та піклується про красу свого волосся. Формули OGX містять екзотичні активні інгредієнти, і особливу комбінацію безсульфатних поверхнево-активних речовин. Продукти OGX мають приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Бренд OGX в Україні охоплює широкий асортимент з 8 колекцій для різних потреб і типів волосся, які включають шампуні, кондиціонери, олії та сироватку. Кондиціонер з олією гавайського горіха (кукуї) має доглядову дію за волоссям після використання шампуню OGX. Формула кондиціонера для волосся OGX містить екзотичні інгредієнти. Зволожувальний кондиціонер має розгладжувальний ефект, зволожує волосся, надає йому природного блиску. Він зберігає гладкість волосся, навіть за високої вологості. Кондиціонер для зволоження і гладкості волосся OGX має приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Особливості: Кондиціонер для волосся OGX має розгладжувальний ефект, зволожує волосся, надає йому природного блиску. Кондиціонер зберігає гладкість волосся, навіть за високої вологості. Кондиціонер з олією гавайського горіха (кукуї) чинить доглядову дію на волосся після застосування шампуню. Зволожувальний кондиціонер для пористого, неслухняного і фарбованого волосся. Підходить для нормального типу волосся. Не містить сульфатів.
Кондиціонер живильний OGX з кокосовим молоком 385мл 0022796970060
OGX – марка для тих, хто прагне вишуканості і піклується про красу свого волосся. Формули OGX містять екзотичні активні інгредієнти та особливу комбінацію безсульфатних поверхнево-активних речовин. Продукти OGX мають приголомшливий аромат, який допомагає поринути у світ задоволення та насолоди. Бренд OGX в Україні включає широкий асортимент з 8 колекцій для різних потреб і типів волосся, які включають шампуні, кондиціонери, масла і сироватку. Поживний кондиціонер з кокосовим молоком OGX доглядає за волоссям після застосування шампунів. Кондиціонер живить і зволожує волосся, надаючи їм м`якість та блиск. Екзотична формула на основі кокосового молока, олії та яєчного протеїну надає волоссю природної сили, зволожуючи їх і роблячи більш еластичними. Кондиціонер для волосся OGX має приголомшливий аромат, який допомагає поринути у світ задоволення та насолоди. Особливості: Кондиціонер OGX живить і зволожує волосся, надаючи їм м`якість та блиск. Екзотична формула кондиціонера на основі кокосового молока, олії та яєчного протеїну надає волоссю природної сили, зволожуючи їх і роблячи більш еластичним. Поживний кондиціонер з кокосовим молоком надає доглядає на волосся після застосування шампуню. Кондиціонер для сухого, пористого та фарбованого волосся. Підходить для волосся з кінчиками, що січуться. Не містить сульфатів.
OGX® Розгладжувальний кондиціонер для зміцнення волосся "Бразильський кера
OGX - марка для тих, хто прагне вишуканості та піклується про красу свого волосся. Формули OGX містять екзотичні активні інгредієнти, і особливу комбінацію безсульфатних поверхнево-активних речовин. Продукти OGX мають приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Бренд OGX в Україні включає в себе широкий асортимент з 8 колекцій для різних потреб і типів волосся, які включають шампуні, кондиціонери, олії та сироватку. Поживний кондиціонер з кокосовим молоком OGX має доглядову дію за волоссям після застосування шампунів. Кондиціонер живить і зволожує волосся, надаючи йому м'якості та блиску. Екзотична формула на основі кокосового молока, олії та яєчного протеїну надає волоссю природної сили, зволожуючи його і роблячи більш еластичним. Кондиціонер для волосся OGX має приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Особливості: Кондиціонер OGX живить і зволожує волосся, надаючи йому м'якість і блиск. Екзотична формула кондиціонера на основі кокосового молока, олії та яєчного протеїну надає волоссю природної сили, зволожуючи його і роблячи більш еластичним. Поживний кондиціонер з кокосовим молоком чинить доглядову дію на волосся після застосування шампуню. Кондиціонер для сухого, пористого і фарбованого волосся. Підходить для волосся з посіченими кінчиками. Не містить сульфатів.
Кондиціонер відновлювальний OGX з аргановою олією 385мл 0022796976123
OGX — марка для тех, кто стремится к изысканности и заботится о красоте своих волос. Формулы OGX содержат экзотические активные ингредиенты, и особую комбинацию безсульфатных поверхностно-активных веществ. Продукты OGX обладают потрясающим ароматом, который помогает погрузиться в мир удовольствия и наслаждения. Бренд OGX в Украине включает в себя широкий ассортимент из 8 коллекций для разных потребностей и типов волос, которые включают шампуни, кондиционеры, масла и сыворотку. Кондиционер с аргановым маслом Марокко обладает ухаживающим действием за волосами после применения шампуня OGX. Формула кондиционера для волос OGX содержат экзотические ингредиенты. Способствует восстановлению и укреплению волос, придает им силу, эластичность, мягкость и естественный блеск. Кондиционер с маслом арганы помогает защитить волосы от ультрафиолетовых лучей и негативного воздействия термических приборов для укладки волос. Средство по уходу за волосами OGX обладает потрясающим ароматом, который помогает погрузиться в мир удовольствия и наслаждения. Особенности: Кондиционер OGX способствует восстановлению и укреплению волос, придает им силу, эластичность, мягкость и естественный блеск. Кондиционер для восстановления помогает защитить волосы от ультрафиолетовых лучей и негативного воздействия термических приборов для укладки волос. Кондиционер с аргановым маслом Марокко оказывает ухаживающее действие на волосы после применения шампуня. Восстанавливающий кондиционер для поврежденных, пористых и окрашенных волос. Подходит для нормального типа волос. Не содержит сульфаты.
Шампунь живильний OGX із кокосовим молоком 385мл 0022796970053
OGX - марка для тих, хто прагне вишуканості та піклується про красу свого волосся. Формули OGX містять екзотичні активні інгредієнти, і особливу комбінацію безсульфатних поверхнево-активних речовин. Продукти OGX мають приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Бренд OGX в Україні включає в себе широкий асортимент з 8 колекцій для різних потреб і типів волосся, які включають шампуні, кондиціонери, олії та сироватку. Поживний шампунь з кокосовим молоком м'яко видаляє забруднення і живить волосся, роблячи його м'яким і слухняним. До складу цього кремоподібного шампуню входять кокосове молоко і олія, а також яєчний протеїн. Екзотична формула надає волоссю природної сили, зволожуючи його і роблячи більш еластичним. Поживний шампунь з кокосовим молоком OGX м'яко видаляє забруднення і живить волосся, роблячи його м'яким і слухняним. Шампунь для волосся з кокосовим молоком OGX має приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Особливості: Поживний шампунь з кокосовим молоком м'яко видаляє забруднення і живить волосся, роблячи його м'яким і слухняним. До складу цього кремоподібного шампуню входять кокосове молоко й олія, а також яєчний протеїн. Екзотична формула шампуню надає волоссю природної сили, зволожуючи його і роблячи більш еластичним. Шампунь для сухого, пористого та фарбованого волосся. Підходить для волосся з посіченими кінчиками. Не містить сульфатів.
Кондиціонер проти ламкості OGX з кератиновою олією 385мл 0022796977526
OGX - марка для тих, хто прагне вишуканості та піклується про красу свого волосся. Формули OGX містять екзотичні активні інгредієнти, і особливу комбінацію безсульфатних поверхнево-активних речовин. Продукти OGX мають приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Бренд OGX в Україні включає в себе широкий асортимент з 8 колекцій для різних потреб і типів волосся, які включають шампуні, кондиціонери, олії та сироватку. Кондиціонер проти ламкості волосся OGX з кератиновою олією, збагачений протеїнами кератину та олією аргани, має доглядальну дію за волоссям після застосування шампуню. Допомагає уникнути появи посічених кінчиків, робить волосся гладким, зволожує і надає йому силу. Кондиціонер перешкоджає ламкості волосся, спричиненій розчісуванням, укладанням і стайлінгом. Засіб для догляду за волоссям має приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Особливості: Кондиціонер OGX допомагає уникнути появи посічених кінчиків, робить волосся гладеньким і слухняним, зволожує і надає йому силу. Перешкоджає ламкості волосся, спричиненій розчісуванням, укладанням і стайлінгом. Кондиціонер проти ламкості волосся з кератиновою олією, збагачений протеїнами кератину та олією аргани, надає доглядальну дію на волосся після застосування шампуню. Для сухого, пошкодженого, фарбованого волосся. Підходить для волосся з посіченими кінчиками. Не містить сульфатів.
Кондиціонер для об`єму OGX з біотином та колагеном 385мл 0022796976710
OGX - марка для тих, хто прагне вишуканості та піклується про красу свого волосся. Формули OGX містять екзотичні активні інгредієнти, і особливу комбінацію безсульфатних поверхнево-активних речовин. Продукти OGX мають приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Бренд OGX в Україні охоплює широкий асортимент з 8 колекцій для різних потреб і типів волосся, які включають шампуні, кондиціонери, олії та сироватку. Кондиціонер OGX для позбавленого об'єму і тонкого волосся має доглядову дію за волоссям після застосування шампуню. Кондиціонер візуально додає волоссю густоти та надає здорового вигляду. Поєднання біотину, колагену і гідролізованого білка пшениці додатково допомагає наповнити волосся поживними речовинами, надаючи йому об'єму і природного блиску з першого застосування. Кондиціонер для об'єму волосся OGX має приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Особливості: Кондиціонер OGX візуально додає волоссю густоту і надає здорового вигляду. Поєднання біотину, колагену і білка пшениці, що гідролізується, додатково допомагає наповнити волосся поживними речовинами, надаючи йому об'єму і природного блиску з першого застосування. Кондиціонер для позбавленого об'єму і тонкого волосся чинить доглядову дію на волосся після застосування шампуню. Для тонкого, позбавленого об'єму волосся. Підходить для нормального типу волосся. Не містить сульфатів.
OGX® Розгладжувальний шампунь для зміцнення волосся "Бразильський кератин"
OGX - марка для тих, хто прагне вишуканості та піклується про красу свого волосся. Формули OGX містять екзотичні активні інгредієнти, і особливу комбінацію безсульфатних поверхнево-активних речовин. Продукти OGX мають приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Бренд OGX в Україні охоплює широкий асортимент з 8 колекцій для різних потреб і типів волосся, які включають шампуні, кондиціонери, олії та сироватку. Шампунь OGX з бразильською кокосовою олією, протеїнами кератину, олією авокадо і кокоса допомагає зміцнити волосся, роблячи його гладким, м'яким і шовковистим. Формула розгладжувального шампуню OGX містить екзотичні інгредієнти. Зволожує волосся, надає йому еластичності та блиску. Шампунь для волосся "Бразильський кератин" OGX має приголомшливий аромат, який допомагає зануритися у світ задоволення і насолоди. Особливості: Шампунь із бразильською кокосовою олією OGX, протеїнами кератину, олією авокадо і кокоса допомагає зміцнити волосся, роблячи його гладким, м'яким і шовковистим. Бразильський кератин зволожує волосся, надає йому еластичності та блиску. Зміцнювальний шампунь для сухого, пошкодженого та фарбованого волосся. Підходить для нормального типу волосся. Не містить сульфатів.
OGX Kukuí Oil зволожуючий шампунь проти розпушування 385 мл
OGX Kukuí Oil, 385 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь OGX Kukuí Oil допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
OGX Кондиціонер для волосся OGX Детокс для глибокого очищення з кокосовим
+ 11 грн бонус, Призначення - зволоження, розгладження, очищення, Тип волосся - для нормального волосся, для жирного волосся, Об`єм/Вага - 385 мл, Країна-виробник - Греція
Набір для волосся OGX Секрет доглянутого волосся 385+385мл 3574661647074
Набір OGX Секрет доглянутого волосся. До набору входить: Шампунь для волосся Ogx Argan oil of Morocco Відновлювальний з аргановою олією Марокко 385 мл - сприяє відновленню і зміцненню волосся, надаючи йому м'якості, еластичності та природного блиску. Кондиціонер для волосся Ogx Argan oil of Morocco Відновлювальний з аргановою олією Марокко 385 мл - підсилює ефект від використання шампуню. Сприяє відновленню і зміцненню волосся, надає йому силу, еластичність, м'якість і природний блиск. Допомагає захистити волосся від ультрафіолетових променів і негативного впливу термічних приладів для укладання волосся.
Шампунь OGX Детокс, для глибокого очищення, з кокосовим вугіллям та каолін
Розгладжуючий кондиціонер OGX Бразильський кератин, для зміцнення волосся,
Кондиціонер OGX Зволожуючий, з маслом гавайського горіха, 385 мл
Кондиціонер OGX З біотином і колагеном для тонкого волосся без об'єму, 385
Кондиціонер OGX Поживний, з кокосовим молоком, 385 мл
Шампунь OGX Марокко з аргановою олією, відновлюючий, 385 мл
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) OGX. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь OGX в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) OGX. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История